Vendégkönyv
szepkertmania-kerttrend
Bakondi Ildikó - 2018.11.14, 19:37
A kettébe vágott 2,5 méter hosszú rudat mégis hogyan képzelték, hogy egy kb. 2 cm-es menethosszúságú csavar összefog? Ha összecsavarom a két rúdrészt, és eltartom magamtól, már akkor fityeg a levegőben. És ezen kellene a 80 cm-es magasságú galambdúcnak éveken át stabilan megállnia...hogyan, ha még egyben sem marad a 2 rúd...mindjárt elsírom magam...
És Ön azt mondta a telefonban mentségül, hogy de milyen jutányos áron jutottam én ehhez a termékhez Önnek hála...
De mit lehet kezdeni egy olyan emberrel, aki még azt sem érti, hogy mindegy, milyen olcsó valami, ha az teljességgel használhatatlan?! Semmit. A tanulságot levontam, internetes fotó alapján az életben többet nem vásárolok semmit sem. Az a szegény szelíd, egyedülálló galamb, mely édesapám háztetőjén vert sátrat hónapokkal ezelőtt, most már minden bizonnyal ott fog dideregni a mínusz fokokban, esőben, metsző szélben, teljesen magányosan, egy Mekk Elek kontársága miatt addig, míg egy megbízható asztalos el nem készíti a téli menedékét.
Bakondi Ildikó - 2018.11.14, 16:44
Szégyellje magát "kedves" Szépréti István, hogy egy ilyen szégyenteljes tákolmányt adott ki a kezei közül! Még a festék sem száradt meg rajta! Még a madáretető zöld tetejét sem sikerült hiánytalanul lefestenie annak a kétbalkezes Tóbiásnak, aki ezt készítette! A natúr színű fán csak úgy virít a csomagoló fóliáról átragadt festék, mert azt is sikerült összefestékeznie zölddel ennek az idiótának!!! És még rá sem raktuk a tetőt. Képzelem, az hogyan illeszkedik. A fát nem kezelték le, pedig ki lett fizetve a faanyag festése is, a SELEJTES fák javítására szolgáló fatapasz pedig messziről és hófehéren virít az oszlopokon! Ezt hogyan képzelték?!! Süllyedjen el szégyenében. Hasonlóan jó minőségű termékeket kívánok Önnek személyes használatra a hátralévő életében, mint amilyennel engem most Ön megörvendeztetett!!
- 2018.03.17, 09:02
Várjuk a hozászolásokat és az észrevételeiket a honlapunkal kapcsolatban és minden más témában... emotikon
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
A vendégkönyv ehhez az oldalhoz tartozik: szepkertmania-kerttrendbannereXTReMe Tracker