Öngyilkosság ellen némi felafejjel
siborze.kibernet.hu
Oldalak: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, összesen: (39)
K. Peti - mail - 2016.10.12, 06:59
Az egész életünk csak arról szól, hogy kergetjük a boldogságot és mindig csak a csalódások érnek, ha fel is építjük boldogságunkat, akkor azt valaki mindig szétrombolja. Engem személy szerint egy olyan lány hagyott el, akiért bármit megtennék, nem szerettem nála jobban senkit. Kapcsolatunk kezdeti szakaszán azt is elviseltem, hogy nem mert szakítani az akkori párjával egy bizonyos szintig, aztán pedig engem dobott el, hogy visszamehessen a barbárabb emberhez, a romantikátlanhoz. A történet lassan fél éves, azóta is harcoltam érte, olyan dolgokat tettem, amitől mindenki meghatódott volna, de róla ezek csak úgy leperegtek. Nem tudom elképzelnj mi lett, mert nem ilyen volt.

A helyzet az, hogy nélküle nem tudok életben maradni és élni, nem akarok mást, csak vele lenni ennyi rossz után is, nem vétettem semmit!
- 2016.10.08, 14:48
Van amikor az ember nem lát más kiutat. Mert úgy érzem kevés vagyok a megoldáshoz.
Mert a kisfiamról van szó, akit a világon legjobban szeretek. Annyi mindenre lenne szüksége a fejlődéshez. Pillanatnyilag pedig úgy tűnik az iskolából is el kell mennünk. Egyáltalán nem reménytelen eset, de ez senkit nem érdekel. Sehova nem fér be. Az átlagos gyerekek közük kilóg, mert fura egy kicsit. A sérültek közé nem tartozik, mert ép értelmű. Nem is fejlődne ott semmit. Annyira egyedül vagyok.
Deadéool - 2016.09.28, 14:00
Igazábol én már döntöttem a sorsom felöl,és ez csak egy búcsú igaz h nem ismerek itt senkit,de jól esne még is búcsút venni a világtól így ha senki nem bánja leírom ide..Igazából legszívesebben egy lánytól búcsúznék el de nem szeretném h bármennyire is rosszul érezze magát mert én még mindig nagyon szeretem és sajnos ez az igazságtalan világ igazságtalan emberekkel tele elvette őt tőlem..Elterveztük a közös jövőnket ház auto gyerekek szép öregkor stb. de ez már sosem valósulhat meg amit végtelenül sajnálok annyira hofy nem is tudok belöle felállni hiába probáltam hiába lenne más nekem nem kell más és megtettem mindent de nem tudok tullépni rajta..Elsirom magam nem alszom stb. és lehet h ez gyávaság son ember szemében de ezt kell választanom ..igaz h félek a következménytöl mert Istenfélő ember vagyok imádkoztam is sokat h inkább vegyen magához mint h igy éljek tovább hisz az ö döntése kell h legyen,de remélem megbocsájt nekem Ő is és mindenko más is,de cserben hagyom a világot amely cserben hagyott engem..Sziasztok!
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
fs - 2016.09.08, 22:14
Kedves Adri!
Hidd el, ha ön az életedbe valaki, aki fel is tudja azt borítani (pozitív értelemben), akkor a depressziód is elmúlik. Az esetek nagy részében a depresszió akkor nyer teret, ha az ember csak a saját kis világával törődik. Igyekezz a figyelmedet másra összpontosítani, azzal megtalálhatod a lelki békédet. :)
Adri - 2016.09.08, 10:45
Sziasztok.Friss 18 éves vagyok.6éve küzdök depressziós tünetekkel.Több kisérletem is volt már.De hiába.Akárhányszor probáltam nem ment.Gyenge vagyoki ahoz is, hogy meghaljak..
Detty - 2016.08.31, 23:34
Sziasztok,par evvel ezelott tobszor volt ongyilkossagi kiserletem,nem egyszeru meg halni ám nem konnyu! Hasonlo erzesek ,helyzetek voltak velem is a felsoroltak kozt..de ra jottem h ha mar a jo isten adta az eletet o neki is van joga elvenni..az elet akar milyen is vegig kell jarni es nagyon erosnek kell lenni,s megtalalni azt a fenyt ,amit most itt egy paran nem latnak..minden agyban dol el..ittam le tettem gyogyszereztem le tettem cigiztem le tettem nem szerettem elni elek mert muszaj Akarat ero csodakra kepes..nem szeretek de akarok elni kell elni mert valaki attol boldog h en vagyok es sose tudni holnapot minden nap reggel egy uj nap egy uj kezdet tiszta lap a tegnap mar a multe.. egyszer ugy is meghalunk de nem mindegy h hogyan 😃 fel a fejjel csak pozitivan es itt egy idezet....ne foglalkozzatok mit mond rolatok a vilag csak alljatok be a fenybe es elvezzetek ragyogast! UI sok nyomorek allna labra sok vak latna es sok suket hallana meg is orulnek es halat adnak h elhetnek!!!? emotikon
- mail - 2016.08.27, 12:15
Sziasztok sajna megint énis ottan vagyok hogy egyre tobbet foglalközöm az öngyilkossági gondolattal .Meddig fog ez tartani nem tudom ,de attól félek hogy egyszer meg teszem .
Már egyszer meg tettem csak hamar jöt a segitcség hozzám sajna Az is bánt hogy munkanéküli lettem és még más is
- mail - 2016.08.27, 12:12
Sziasztok sajna megint énis ottan vagyok hogy egyre tobbet foglalközöm az öngyilkossági gondolattal .Meddig fog ez tartani nem tudom ,de attól félek hogy egyszer meg teszem .
Már egyszer meg tettem csak hamar jöt a segitcség hozzám sajna nAGYON BÁNT AZ IS HOGY MUNKANÉKÜLI VAGYOK ÉS MÁS IS
- mail - 2016.08.27, 12:12
Sziasztok sajna megint énis ottan vagyok hogy egyre tobbet foglalközöm az öngyilkossági gondolattal .Meddig fog ez tartani nem tudom ,de attól félek hogy egyszer meg teszem .
Már egyszer meg tettem csak hamar jöt a segitcség hozzám sajna nAGYON BÁNT AZ IS HOGY MUNKANÉKÜLI VAGYOK ÉS MÁS IS
- 2016.08.19, 00:48
Sziasztok. Csaba vagyok Felvidékről. Írtam már ide pár éve, és köszönöm a tanácsokat amit kaptam, megfogadtam de sajna nem jött be. Próbáltam nyitni emberek felé és egy normális parkapcsolatban lenni, nem is egyszer. Csak sajna az ember ha nem születik tehetős embernek vagy egy igazi szép fiúnak akkor inkább ássa el magát. Rájöttem hogy sem szép fiú és sem pénzes faszi nem vagyok. Sajna még mindig abban a koszos utolsó tetves koreai gyárban dolgozom. Próbáltam kitörni onnan de sajna nem vagyok elég jó sehova. A nőkről meg annyit hogy volt 2 aki tetszett és jó lett volna ha valami összejön, de sajna nem vagyok elég jó. Azóta mindkettőnek van párja és ahogy az urakra nézek meg is értem miért vannak velük. Mérföldekkel jobbak nálam mint külsőleg és mint anyagilag. A második csalódás után eldöntöttem higy egyedül fogom leelni a maradék életem amiből remélem nincs sok hátra mert ennek így nincs értelme. A munkába már elfogadták hogy nekem soha nem lesz gyerekem, pedig mikor még hittem a csodákban akkor így játszottam a gondolattal hogy mi lenne a neve a gyerekemnek ha lenne, és csak egy lány név jutott eszembe a Dorina. Jó is lett volna. De ezt nem tudja senki. A napjaim ugyahogy eltelnek mert munka,azt haza. Teszek veszek itthon azt alvás és repeat. A cég ahol vagyok annak sincs jövője. Már csak a végkielégítésre várok ha adnak. Hogy utána mi lesz nem tudom és már nem is érdekel.
A gyermekkori barátaimnak nevezett valakik azok is jegyben járnak vagy házasság, gyerek aminek örülök hogy nekik összejött. Csak azért is nem nagyon keresem a társaságukat mert látom hogy szeretik egymást és megint rajovok bigy egy kalap szart sem érek.
Mindegy remélem nem kell már sokáig ezzel a helyzettel élnem mert a föld alatt jobb lesz. Hisz onnan még senki nem akart visszajönni. Köszönöm higy leirhattam a gondolataim és sajnálom higy ennyire szánalmas vagyok, csak senkivel nem tudok beszélni mert ha probalnek is akkor mindjárt temavaltas van vagy le vagyok szarva. Mégegyszer köszönöm.
Csaba
Oldalak: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, összesen: (39)


bannereXTReMe Tracker