Öngyilkosság ellen némi felafejjel
siborze.kibernet.hu
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, összesen: (39)
Kálmán Péter - mail - 2016.11.29, 23:21
Ricsinek üzenném: pontosan, ilyenné tették az életet, 30 év alatt hazavágtak mindent, ami jó volt a gyerekkorunkban. Értelmetlen, pénzhajszász sz*, ember embernek farkasa, egymást csinálják ki, szeretet nélkül, csak azért élni, hogy dolgozzunk, melózzunk, nincs értelme.
Csak én - 2016.11.22, 17:30
Nem tudom mit tegyek... Elhagyott a családom. Édesanyám kijelentette hogy már nem vagyok a gyermeke. Hogy megtette amit kell.És nem bírom.Nem tudom hogy mit tettem nem tetszik nekik a barátom akivel már egy éve együtt vagyok és nagyon szeretem semmi rosszat nem tett ellenük. Mindenki ellenem van.Az ital elveszi az eszüket apám megvert és nem tudok lassan semmit.Sajnos már az iskolában sem tudok teljesíteni ahogy szeretnék és sajnos ezzel a tovább tanulást bukom el. Senkinek nem mondok el semmit bár nme is érdekelne senkit a tanáraim is ellenem vannak mert csak az egyik oldalt ismerik.Akinek beszéltem erről az is csak velem veszekedett hogy hagyjam már a hülyeségeim.....De majd meglátják.......................
Ricsi - 2016.11.15, 18:13
Sajnos az utóbbi idő egyre többet lyukadok ki oda, hogy ez lenne a legegyszerűbb megoldás számomra is. Tudom önző, mert akik itt maradnak azokkal mi lesz, de sajnálom. Az az állapot amibe kerültem annyira kilátástalan, hogy igen képes vagyok és szeretném is megtenni.
Az életem teljesen üressé vált. Igaz hogy vannak emberek, akik néha beszélgetni akarnak, akik megkeresnek, de csak a saját önző okaik miatt. Egy ember volt, aki az egész mókuskeréknek értelmet adott és most kilépet az életemből. És minden meg ált megfagyott. Tudom-tudom jön majd másik, meg az idő mindent begyógyít. De nincs így! A vicc az hogy a munkámba tartozik hogy reményvesztett embereket húzok fel, és most épp én tartok itt mert tudom hogy mennyi hülyeséget beszélek be nekik hogy változtassanak! A lényeg, hogy nincs élet, semmi nincs.. igazából annyira elvesztettem az életemet azt hogy akarjak egyáltalán valamit hogy csak külső szemlélő vagyok. A testem tudja mit vegyen fel reggel, hova menjen, mit mondjon, de semmi nem ér el engem semmi és senki. Ő volt az egyetlen ember aki túl tudott látni rajtam és belül megmozgatni. Annyira a részemmé volt és annyira szeretem, és igen szerelmes vagyok és ez a Rómeó és Júlia típusú szerelem ,mert ha ő nincs én sem akarok. Arra képtelen vagyok, hogy mással lefeküdjek, az emberekben csak az ő vonásait látom, nincs olyan dolog, ami valamiért ne rá emlékeztetne. És ezt nem bírom, ez nem csak egy futó kaland volt, nem egy hosszú románc aminek lejárt az ideje. Ez az egyetlen és soha nem lesz már új, csak hogy épp most üres lettem, nem tud motiválni semmi és senki, se egy király állás, se egy új kapcsolat, se egy új élet. Szó szerint mindegyiktől hányingerem van…… a tudat pedig hogy egy új sráccal lesz teljesen padlóra küld. nem akarok mást csak ezektől az érzésektől, gondolatoktól megszabadulni, de ez másképpen nem megy, csak így.
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
senkisem - 2016.11.13, 02:03
Nem tudom miért írok ide. Nem tudok másra gondolni , nincs erőm semmihez. Volt egy bátyám aki 8 hónapja meghalt. Mindent magával vitt, azóta zombik a szüleim. Leráznak, nem létezem nekik.A lány akibe szerelmes voltam 3 hete mással van, minden értelmetlen lett. Nincs erőm élni nekem ez nem megy,minfig ugyanoda jutok vissza.

Admin komment:

Iszonyú gyász egy gyerek / testvér elveszítése. De bárcsak megértenék, megéreznék a szüleid, hogy az élő gyereküknek segítségre és a jelenlétükre van szüksége! A szerelem elveszítése rövidebb ideig fáj, még ha most úgy érzed, hogy erősebben, mint egy családi gyász. A szüleid most a testvéredre emlékeznek és az ő elvesztett jövőjét siratják: hagyományosan egy év a gyászidő, hagyd, hogy ebben az időben az övé legyen a legtöbb gondolatuk. Közben ne felejtsd el, neked megadatott, ami neki nem: egy teljes élet lehetősége (választott hivatással, a szerelem lehetőségeivel, saját családdal).
bumburnyák - 2016.11.10, 23:20
Kedves Rozi! Szomorú látni, hogy ennyire nekikeseredtél. Nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ilyen komoly és visszafordíthatatlan dolgokra vetemedj. (...és őszintén mondom, hogy a fiatalságodra nem lekezelő módban utalok)
Senki sem vonhatja kétségbe az érzéseid, s azt, hogy megviselnek a körülötted zajló dolgok, de az első amit tudatosítanod kell magadban, hogy apukád annak ellenére, hogy jelenleg mérges, nagyon szeret téged. A szülői szeretetet nehéz ha nem lehetetlen megérteni addig, amíg magad is szülővé nem válsz. Apukádnak is zajlik a saját szubjektív élete és őt is érik nehézségek és szomorú behatások, amiket nagyon nehéz feldolgozni és igen, van olyan, hogy azokon vezeted le a feszültséget akiket szeretsz, de attól még nem fordulnak meg az érzéseid az adott személy iránt.
Nem fogok hazudni, még sok-sok nehézség fog érni a hosszú életedben. (Persze ne adja Isten emotikon ) A szerelem, a tanulás, a munka, a megélhetés, az egészség mind-mind magában hordozzák a csalódást és a fájdalmat. De pont ezek azok a dolgok, amik segítenek tanulni, fejlődni és erősödni. De nem szabad elfelejteni, hogy csak azért tud valami annyira sötét és hideg lenni, mert ott "rejlik" benne a szépség és az öröm.
Komolyan mondom, életem legnehezebb pillanataihoz kötődnek a legszebbek is és így visszatekintve csak hálát érzek ezekért az életszituációkért.
Szóval Rozi, csak azt tudom tanácsolni, hogy légy türelmes! Magaddal, a családoddal és a környezeteddel szemben. Keresd azokat a dolgokat amik boldoggá tesznek és gyönyörködtetnek. Túl rövid ahhoz az élet, hogy az ember folyton a saját nyomorúságában fuldokoljon.
Senki sem várhatja el, azt, hogy jobbá váljon az élete, ha nem bír elszakadni a rossztól és attól ami szomorúvá teszi. F.ck this shit! emotikon
Amúgy is, az élet sokkal menőbb mint a halál. Még egy jófej hullával sem találkoztam....
Rozi - mail - 2016.11.07, 19:57
Én most jutottam el addig a pontig hogy megteszem. Nem tudok már tovább így élni..senki nem hisz nekem. 14 éves vagyok és az életem romokban hever ez nem nyafogás. Anyám elhagyott apukám pedig haragszik rám. Ezt így nem tudom tovább csinálni. Megölöm magam de még nem tudom hogyan. Valakinek van tippe? emotikon emotikon

Admin komment:

Az anyai harag csak ideig-óráig tart, és mögötte nagyon nagy szeretet van.
- 2016.11.05, 21:37
srácok eddig 3X próbáltam meg...Most is megtenném.Sokan mondják hogy nem megoldás de menekülés valami ismeretlen ellen...valami hatalmasabb ellen.A családom kitaszított 6 éve mindent egyedül kell csinálnom és nem ez a legnagyobb baj...megvan a dátum is.Nem szoktam a levegőbe beszélni olyan helyeken is jártam már ahol senkinek nem kéne és persze hogy minden utolért...16 éves vagyok de már sokat megéltem
- 2016.11.03, 18:45
forgetable
Én is mindig igy vagyok,egy csomo mindenki szeret,de valahogy senkim nincs
- 2016.11.03, 18:40

Van amikor az ember nem lát más kiutat. Mert úgy érzem kevés vagyok a megoldáshoz.
Mert a kisfiamról van szó, akit a világon legjobban szeretek. Annyi mindenre lenne szüksége a fejlődéshez. Pillanatnyilag pedig úgy tűnik az iskolából is el kell mennünk. Egyáltalán nem reménytelen eset, de ez senkit nem érdekel. Sehova nem fér be. Az átlagos gyerekek közük kilóg, mert fura egy kicsit. A sérültek közé nem tartozik, mert ép értelmű. Nem is fejlődne ott semmit. Annyira egyedül vagyok.

Én is hansonló cipöben járok,teljesen megértelek

Admin komment:

Alternatív iskolákkal próbálkoztál már? Budapesten több is van, természetesen nagyon aránytalanul oszlanak el az országban:(.
Róbert - mail - 2016.11.02, 20:31
Sziasztok nekem is volt mar öngyilkosság kísérletem nem is 1-2
En is úgy voltam velem hogy majd jobb lesz de sajnos nem lett jobb
Nagyon nehéz öngyilkosnak lenni
Mert nagyon nagy bátorság kell hozá ........
De nem is az hogy bátorság mert aki öngyilkos akkor lenni az meg is teszi
De nem könnyű

Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, összesen: (39)


eXTReMe Tracker