Kör-közösség
Pici atya - 2010.10.17, 21:04
Tiszta jó, hogy csak ketten beszélgetünk itt!
Készült egy Pp bemutató a hétvégéről, vannak vicces dolgok, majd Szombaton megnézzük! emotikon
Jó éjszakát!
McCsaky - 2010.10.16, 22:21
Én is ugyanígy gondolom (bár legózni legközelebb nem fogok emotikon ), nekem is tetszett. Jó volt veletek a kórházban és Somoson is.
Jó éjszakát mindenkinek. emotikon
Pici atya - 2010.10.16, 21:09
Köszi nektek a mai napot, nagyon jó volt veletek!
Nem "másitanám" meg semmiért! emotikon
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
Caesar - www - 2010.10.13, 20:16
Oké! Most jó. Sajnos, megtévesztő, hogy www van írva, mert így azt gondoltam, hogy már automatikusan hozzárendeli a http:// - t is. Most, és az előbb végig írtam az egész cugehört, és most jó. Bocsánat a kínlódásért! Hoppá! Aaaahaaa! Én voltam a figyelmetlen. Épp az imént vettem észre, hogy a www. helyett Www: van írva. Ezért meg is érdemlem, hogy most triplán kellett írogatnom. Fogadni mernék rá, hogy még páran beleszaladnak ebbe a hibába. emotikon
Caesar - www - 2010.10.13, 20:07
Sajnálattal látom, hogy a link nem működik, ami a lapomhoz vezet. A nevem mellé is beírtam a linket, de mivel nem http:// - vel kezdődik, így csak azt írja ki a rendszer, hogy 404-es kód, vagyis nincs ilyen, pedig ugyebár van. Ezen még dolgoznotok kellene egy kicsit. Hajrá!
Caesar - www - mail - 2010.10.13, 20:02
Ave McCsaky és Mindenki!
Köszönöm a látogatást, és az elismerést a http://caesarom.lapunk.hu Caesar színei névre keresztelt honlapomon. Elfogadva az invitálást jöttem ide. Szétnéztem. Látom, hogy nagy lelkesedéssel van szerkesztve a honlap, amihez gratulálok. Mivel nekem sok képem van, bár egyházi témájú viszonylag kevés, de azért akad, szívesen ajánlom fel ide dekorációként, ha szükségetek lenne rá. További jó munkát, és sok örömet kívánok számotokra, valamint felhőtlen derűt. emotikon
McCsaky - 2010.10.13, 15:28
Az ideiglenes vadégkönyvből átmásoltam a hozzászólásokat, sajna a régiek elvesztek, de sebaj ... emotikon
ideiglenes vk-ból átmásoltak - 2010.10.13, 14:59
McJoshi
Üzenet : Sziasztok, mindenkinek szép éjszakát

McCsaky
Üzenet : Okés, ki is írtam az aktuálus cuccok közé :) Én is láttam ma mind 2 tesómat:P és NEM veszekedtem velük :). Am ma tök jót vonatoztam.

Pici atya
Üzenet : Sziasztok! Ma láttam Levit és Lucát,olyan jó volt! Szombaton akkor fél 1-kor találkozunk a Szent József plébánia előtt és indulunk a kórházba!

McCsaky
Üzenet : Köszi szépen :D

Pici
Üzenet : Jó lett az oldal Bence, Kösz!:D

Név : McCsaky
Üzenet : Bocsesz nem tom meddig tart még a karbantartás de mind1 legalább ez van...bannereXTReMe Tracker