Drumkiller Vendégkönyve
drumkiller.hu
Oldalak: 1, 2, 3, összesen: (3)
Németh Zsuzsanna - mail - 2017.07.07, 23:26
Tisztelt Uram,
van egy komplett - gyakorlásra tökéletesen alkalmas - dobfelszerelésünk, amit korábban a fiam használt. Költözés miatt szeretnénk eladni. Önnek van olyan tanítványa, akinek szüksége lenne rá? Méltányos áron!
Üdvözlettel
Németh Zsuzsanna
Megyeri Éva - mail - 2014.06.02, 17:05
Tisztelt Uram!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen feltételekkel vállalna oktatást a 14 éves fiam részére.
(Mikor, milyen időközönként érdemes és mennyiért?)
Köszönettel:
M. Éva
Anna - mail - 2013.08.19, 21:50
Hali.
Kérdés annyi lenne hogy 16 éves lányoktatást vállalsz-e.Totál kezdő a csaj , viszont szeretne megtanulni dobolni.Ja és árak hogy vannak ? Köszi.
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
Barbi - mail - 2013.03.18, 15:28
Szia!
Engem érdekelne hogy tudnál tanítani?? régen elkezdtem dobolni de az abban is maradt ....ezért szeretném elöröl kezdeni az egészet.
Hajni - mail - 2012.12.02, 23:18
Szia. Szeretnèm megkérdezni, hogy vállalod-e 2 és fél éves kisfiù oktatását? Jòl kommunikál és nagyon szereti a zenét. Ha nem, tudsz-e ajánlani valakit?
Nem korai ugye?
Köszönöm: Hajni

Admin komment:

Kedves Hajni!
Köszönöm a megkeresést!

Azt kell mondjam, hogy még nagyon korai célzottan dobtanuláson gondolkodni. Egyrészről, még ilyen korban nagyon pici, még egy kisebb méretű dobverő is nagy lenne neki. Másrészről a koncentrációja és a koncentrálásra való hajlandóság ilyenkor még nagyon csekély, márpedig ahhoz, hogy megérje magánórákra pénzt kiadni, legalább 10-15 perc folyamatos, olyan koncentrációra van szükség, mialatt Ő hajlandó meghatározott feladatokat (akár játékos keretek között) teljesíteni. Mondjuk ki, hogy sajnos erre még sok esetben az I-II. osztályos általános iskolások sem képesek. Legkorábban ritka esetben, 5-6 éves kortól lehet elkezdeni foglalkozni a dobolással. Addig pedig Te is tudod Őt fejleszteni az alábbi módon. Taníts neki mondókákat, rövid gyerekdalokat, s ha már megtanulta a szöveget, próbáljátok meg eltapsolnia szöveg ritmusát. Ebből rengeteget lehet csinálni, és sokat fejleszt. Később mutass neki pl Halász Judit, 100 folk celsius, Gymes, Alma együttes gyerekdalait, mejben van ritmushangszer. Próbáljátok meg kihallani a dobot, és zenével együtt tapsoljátok el a ritmusát, vagy fakanállal egy széket ütögetve, mintha dobolnátok. Nem baj, ha nem hallotok ki mindent. Így fejlődik a ritmus hallása, a ritmus érzéke, a hangszerek kihallásának képessége.

Kb 5-6 éves korban érdemes visszatérni a dologra.

Sok sikert!

Üdvözlettel:
DRUMKILLER
Petya - www - mail - 2012.01.18, 11:43
Szia András!
A zenekarunk dobost keres és ezért szeretnék egy olyan kérésel fordulnék hozzád hogy ha van a tanítványaid között olyan dobos aki szeretne rock zenekarban játszani és mered nekünk ajánlani akkor keresen minket a következő elérhetőségen (e-mail:[email protected] ,tel.: 06309489125 , web: www.noneim.hu ). A zenekarról annyit kell tudni hogy budapesti ,saját próbahellyel rendelkezik ,fellépéseink vannak bel és külföldön is .
Köszönettel !

Z.Péter

Admin komment:

Szia Péter! Jelenleg aki már megfelelő szinten lenne az inkább a jazz felé tendál, s nem nagyon akar rockzenekarben tevékenykedni, viszont a rockosok közül még csak a kezdeti lépéseken vannak túl egy éves intenzív dobolás után. Tehát már tisztában vannak az aalap /8-os lüktetéssel, az erre alapuló rockzenei kíséretekkel, de ez még nem elég a Ti zenekarotokba.
Ezzel együtt ha valakit a közeljövőben találok a kollégák közül, akkor összehozlak titeket!
Üdv: Drumkiller
Antonio Sanchez - www - mail - 2011.01.30, 15:45
Nagyon szeretni te dobolas! Kerem tartani jatek te zene! Udvozlet Antonio Sanchez

I love your drumming! Please keep on playing your music! Greetings Antonio Sanchez

http://www.antoniosanchez.net/
Török Erzsébet - 2010.02.16, 19:43
Grt
Nem is tudtam az esküvőről, sok örömöd legyen benne, jóban rosszban emotikon
jó a honlap örülök, hogy azt csinálhatod amit szeretsz.
erzsi
Kardos Tamás - 2010.02.01, 09:05
Szia András!

Gratulálok az oldalhoz és a jól felépített tartalomhoz! Grafikus szempontból egy tanácsom volna. A szürke betûszínen sötétíts vagy válts másra, mert nehezen olvasható - legalábbis a mi képernyôinken.

Sok sikert!
Döme - 2010.01.31, 20:02
Király a honlap..sok sikert

Admin komment:

Köszi kolléga!
A vendégkönyv ehhez az oldalhoz tartozik: drumkiller.hu - Doboktatás és rólam
Oldalak: 1, 2, 3, összesen: (3)


eXTReMe Tracker