Vélemények a könyvről
Csilla - 2017.09.04, 17:29
Bemásolva:
Kedves Csilla!
Természetesen tegezödhetünk ha megengeded! Elvégre én most töltöttem a 29-et...
A könyv csúúúúcs! Az általad leirtakra csak annyit mondanék: a számból vetted ki a szót, különösen az a sor "Érdekes módon az általam olvasott legtöbb könyvben a leírt problémák soha nem az én problémáim voltak" -ez az a mozzanat amivel én is találkoztam mint egy fal sosem tudtam tovább jutni. A te könyved segitségével ugy érzem -mivel e szerint haladok már lépésröl lépésre, nem is kis sikerrel- ha világbajnok ugyan nem is de barátok leszünk lovammal, ami hozzáteszem már most nem kis teljesitmény azt hiszem mert egy jócskán "elrontott", emberek felé eléggé negetiv érzésü lóról van szó.
Üdv Dóra
Csilla - 2017.09.04, 17:27
Bemásolva:
Először is szeretném megköszönni a gyors és rugalmas ügyintézést, minek köszönhetően a könyvedet 1-2 nap alatt otthonomba (postai úton) eljuttattad. Sokat olvastam ezt megelőzően a könyv bemutatójáról, és kíváncsian vettem kezembe még az nap este. Hogy miként vélekedtem róla? Első benyomásom kicsit furcsa volt. Külső megjelenésre a borító és annak megtervezése rendkívül esztétikus. Az első fellapozásnál kicsit hiányoltam a vastagabb (nehezebb) lapokat, de mivel nem dísznek vettem, elkezdtem koncentrálni a tartalomra. Pozitív volt az oldalak kihasználtsága a keskeny margók. Végre egy könyv, ami valóban tartalommal van megtöltve. A bevezetés, a felépítés jól strukturált, logikusan felépített. Nem lett elhúzva egyetlen fejezet sem, minden témakörrel annyit foglalkozik a könyv, ami az egyértelmű megértéshez szükséges, ezzel teret engedve a lényeges információknak. Külön kiemelném a feladatokat, gyakorlatokat, ami nem csak interaktívvá teszi a könyvet, hanem valódi gyakorlati tanácsot ad az olvasónak, amiket otthon a saját lován is ki tud próbálni. Sok pontban megerősítést nyújtott számomra az eddig végzett munkában, és sok hasznos, új információval is ellátott a könyv. Nyugodt szívvel tudom ajánlani nem csak azoknak akik most kezdik a lovaglást, ló kiképzést, de azoknak is, akik már rendelkeznek ezen a téren tapasztalatokkal. Pozitívumként külön kiemelném a könyv gyakorlatiasságát, és laikusok számára is érthető megfogalmazását. Örülök hogy megvásároltam a könyvet, valóban hasznos része lett a meglévő gyűjteményemnek.
Csilla - 2017.09.04, 17:27
Bemásolva egy korábbi vélemény:
Elöször is engedje meg hogy gratuláljak a könyvéhez (Lovakról), miután irtam Önnek a fedeztetéssel kapcsolatban megnéztem a ranch oldalt is és annyira tetszett hogy másnap megvettem ezt a minden tekintetben kimagaslóan és részletesen magyarázó "tan" könyvet. Jónéhány western lovaglással foglalkozó könyvet olvastam már, néztem dvd-ket de alapvetöen mindben felleltem apró ellentmondásokat amivel egy tanulni vágyó akinek nincs visszacsatolásra lehetösége, nem tud mit kezdeni. Ezzel szemben az ön könyve ez alól mentes, tiszta és érthetö, sok példával -aminek nagyon örültem- amit azért tartok nagyon fontosnak mert minden egyes ló más és más természetü ahogy az emberek is, és ezt egy oktatásra szánt anyagban nem lehet lekockásitani.
Egyszóval ez a könyv tökéletes.
Nagyön köszönöm.
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
- 2017.07.05, 12:30
Sajnos - valahogyan - az összes bejegyzés eltűnt!!?
Talán megvannak valahol. Amint tudom, pótlom!
Istenes CsillabannereXTReMe Tracker