Vendégkönyv
mezonagymihaly.hu
Oldalak: 1, 2, összesen: (2)
Bea - mail - 2013.10.25, 21:51
Jó estét! Nagymamám Nagyecsérben nőtt fel! Kb. 2hete mi is jártunk ott vele,nagyon megfogott az egész elhagyatott tanyavilág, érdeklődni szeretnék,hogy a Katolikus Templom felújítása miért történik? És,hogy élnek-e ott emberek? A temetőn is jártunk,mivel a dédszüleim ott vannak eltemetve,nagyon örülnék,ha többet megtudhatnék Nagyecsérről,remélem tudnak nekem benne segíteni!
Holló Renáta - 2012.07.30, 11:01
Gyermekkorom óta nem jártam Mezőnagymihályon,nagyon sokat változott,nagyon kiépűlt,szép lett:)
Szűk Balázs - mail - 2012.01.15, 17:39
Kedves Mezőnagymihályháziak!

Debreceni tanítványom révén hallottam e kis településről. Soha nem jártam még itt. Azt hittem kis falu, de lehet, hogy a világ Köldöke. Most virtuáliisan bebarangoltam a templomtornyoktól a Május utcáig. Lélekszámát tekintve elenyésző ezen lápos/szikes hon. de mintha a Szentlélek költözött volna e varászlatos vidékre, újra népesítve annyi veszdelem után, mert (a képek tanúsága szerint) itt a mindennapokat és az ünnepeket boldogan elfogadó, egymásnak örülő emberek figyelik egymás riadt/szép mozdulatait, néznek a másik kereső szemébe, ölelnek, szeretik gyermekeiket a Táborban , a falunapon...És a decemberi aranyban ragyogó hóesésben minden olyan angyalian csendes. A gondolat, a szó itt őszintén magára talál, talán tiszta is marad. Talán itt élhetnék egyszer öregségemre, hiszen szülőhelyem nem is oly távoli, egy történelmi panoptikum: Eger...Biztos, hogy eljövök egyszer, talán a Búcsú július utolsó vasárnapján, megnézni/megérezni e fekete föld illatát, az Eger felé siető patakban megmártani elfáradt lábam...
Nyugalmat és békességet kívánva Önöknek: Szűk Balázs, tanár (Debrecen)
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
Répási László - www - mail - 2011.04.26, 10:15
Kedves foci drukkerek!

Az elmúlt hétvégén hallottam, a futball mérkőzésről egy visszajelzést. Először is Gratulálok a győzelemhez, de másodszor... Én egy mezőnyárádi zenekarba vagyok a basszusgitáros, és van egy olyan számunk, hogy Egy falu van NYÁRÁD!!! A nyárádi drukkerek ezért ordították ezt a jel mondatott. Szóval azt szeretném kérni, hogy az Egy falu van NAGYMIHÁLY!!! Monológot kerüljük már!

Köszönöm!
Répási László
http://www.youtube.com/watch?v=klNFDqbf_cg
Ui: a további hozzáfűzni valót az e-mail- emre.
Hanyu Zoltán - mail - 2009.12.01, 18:05
Üdvözlök mindenkit!
A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Mezőkövesdi Szervezete egy kynologiai-kutyás ismeretterjesztő programba kezdett! A Program célja : a kultúrált kutyatartás,állatvédelem és a kutyássportok népszerűsítése és szélesebb körű elfogadtatása a közélettel!
Ha gondolatainkkal szimpatizál,kérem keressen bennünket! [email protected] vagy [email protected] vagy [email protected]
Zita Keton(Orosz) - www - mail - 2009.09.24, 22:17
Kedves Mezonagymihalyiak!
Eloszor is szeretnek gratulalni mindazoknak akik ezt az oldalt faradtsagos munkaval ilyen szepen megszerkesztettek. Nagyon jo volt olvasni a falu tortenetet es nezegetni a fenykepeket. A honvagy rogton megszorongatta a szivemet a messzi Amerikabol. Remelem hamarosan lesz alkalmam hazalatogatni. A mi hamarabbi voszontlatasig is kivanok a falu minden lakojanak jo erot,egeszseget es minden jot. Udvozlettel :Orosz Zita
Dr. Fodor Bertalan - www - mail - 2009.07.06, 00:00
Tisztelt Mezőnagymihályiak!

Nagy öröm volt számomra, hogy rátaláltam erre a honlapra. Mindig szeretettel gondolok a szülőfalumra (egy kicsit mindig "nagymihályi" maradok). Isten áldja meg a falu minden lakóját! Örülök, hogy ilyen nagy, lelkes mozgolódást látok. Szorítok, hogy felfelé tudják emelni a falut!
Dr. Szegő Ágnes - www - mail - 2009.05.06, 00:00
Nagyon örülök a honlapnak, ükszüleim éltek 1882 táján Mezőnagymihályon
Hegizoli - www - mail - 2009.03.31, 00:00
Örömmel értesültem,hogy végre a településünknek is megszületett a weblapja.Akiknek
net hozzáférése van ,azoknak ez nagyszerü kommunikációs lehetőséget biztosit a falu
életében.Remélem egyre "szinesebb"lessz info tekintetében és a fiatalok is találnak,maguknak programokat,eseményeket a környező helyekről.Illetve zenéket,filmeket,játékokat,programokat,hirdetéseket.

Sok sikert emotikon
- www - 2009.03.24, 00:00
Boldog vagyok, hogy e honlapon (ráadásul elsőként) tehetek bejegyzést!
1967 óta egyre messzebb kerültem a falutól, de érdeklődésem nem szűnt meg iránta.
Vallom, a magyarság történelme nem a királyok története, hanem a magyar falvak, városok, megyék, tájak történetének halmaza.
A falu történetéről keveset hallottam, ezért ha régi korokról szóló írások kerültek a kezembe, kerestem benne a Nagymihályra és környékére vonatkozó részeket. Az elmúlt években szívesen olvasgattam a Krónikás helytörténeti írásait is.
Az internet - és ez a honlap - lehetővé teszi, hogy ne csak a röpke nyári szünetben, de akár egy esti félórában is "hazalátogasson" a távol lakó. Köszönet érte létrehozóinak!
Bízom benne, hogy felkelti más elszármazottak figyelmét is.
A vendégkönyv ehhez az oldalhoz tartozik: mezonagymihaly.hu
Oldalak: 1, 2, összesen: (2)


bannereXTReMe Tracker