Szent László Lovas Sport Klub
- 2009.12.02, 16:31
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a szentesi Árpád Lovas Egyesület a "Szent László" csapatának!
emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon
lelkeslovas - mail - 2008.12.24, 00:00
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK , A SZENTESI DÍJLOVASOKNAK ÉS CSODASZÉP LOVAIKNAK !!
HORVÁTH GYÖNGYI, OROSHÁZA
Berni - www - 2008.12.05, 00:00
Régóta járok át Zsuzsához és immár két éve nála tartom a lovamat. Kunszentmártonban lakom és olykor napi rendszerességgel teszem meg a köztünk lévő távolságot, mert sok előnyt biztosít számomra. Sokat jelent, hogy a lovam biztonságban és kényelemben tudhatom a Szent László Egyesület gondos kezeiben, és kitűnő takarmányt kap. Nagyon jó kondiban van és kialmásodott. A másik megfizethetetlen előny, amit itt élvezhetek, az egész éves edzés lehetősége jó minőségű pályán. A fedeles lovardának köszönhetően az időjárási viszonyoktól függetlenül lehetőség van a folyamatos edzésmunkára. Így minden fontos körülmény jelen van a színvonalas edzésmunka végzésére remek edzőkkel, képzett lovakkal.
Berni

Miklós Bernadett
Kunszentmárton
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
Berni - www - 2008.12.05, 00:00
emotikon
Dr Tóth - www - 2008.12.05, 00:00
Több éve lovagolok a szabadidőmben, néhány éve saját lovam is van, akit bértartásban tudok csak elhelyezni a munkám miatt. Az évek során körbejártam a lovardákat, ezen a téren sok "tapasztalatot" szereztem. Az első és legfontosabb, a lovam jól érezze magát, lelkiismeretesen és szakszerűen gondozzák, a megbeszéltek szerint lovagolják, kerüljön ki minden nap karámba, egyszóval kiegyensúlyozott, boldog állat legyen.
Fontos az is, hogy nyugodt, kapkodás mentes legyen az itt töltött időm, hiszen pihenni, kikapcsolódni járok ide, nem új stressz forrást keresni.
Nagyon szeretem a természetet, gyermekkorom óta madarászkodom, úgyhogy gyakran összekapcsolom a lovaglást és a madarászást, a környező pusztákon barangolunk a lovammal, miközben réti héják, daruk és gémek szállnak át a fejünk felett.
Mindent megtaláltam itt.

Dr. Tóth Csaba
Szeged és Győr
Ági - www - 2008.12.05, 00:00
A klub Zsuzsa vezetésével megtanított minket megszeretni a lovakat és a lovaglást. Az edések nagyon komolyak és érdekesek. De az edzések után a hangulat nem egy szomorú hallgatagság hanem viccelődésekkel teli. Ugró edzőnk Sós Attila. Az edzései mulatságosak és vidámak de emellett hasznos és sokat lehet tanulni. Az egész klubot egy kitartó baráti közösség tarja össze.

Bertók Ágnes
Szentes

emotikon
Csilla - www - mail - 2008.11.27, 00:00
Gratulálok a sok szép teljesítményhez és lóhoz!
Csilla emotikonbannereXTReMe Tracker