Förhénc Hegy Vendégkönyv
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (9)
Ország József - 2013.02.01, 16:54
Lehet, hogy én voltam túlságosan bonyolult?

Az egész számomra nagyon TANULSÁGOS volt, az alábbiak miatt, amit megköszönök: Nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM.

1/ Károssy Gergő - 2013.01.30, 21:27
Idézem: „…Azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legolcsóbb ár alapján tudja eldönteni, hogy szeretne-e vizet vagy sem, ehhez szükség van összefogásra és bizonyos lépésekre, nekünk kell kikaparni ezt a gesztenyét, mert különben senki nem teszi meg helyettünk….”
- A hozzászólása ezen részével egyet értek. Én megértettem, ….
- Azért, nem mindegy, hogy ki és…hol, hogyan, mennyiért.

Idézem : „…Szeretném leszögezni, előbb-utóbb VÍZ LESZ a hegyen HA NEM EZZEL A TÁRSUTTAL, nem ezen tagokkal MAJD MÁSHOGY, de mindig kell majd érte fizetni, egy a fontos különbség, jelen pillanatban CSAK A HEGYTULAJDONOS alkotják a társulatot, mindenkinek egy a célja függetlenül attól, hogy szeretné-e a vizet vagy sem, hogy minél olcsóbb legyen!”
- Egyébként NEMCSAK a HEGYTULAJDONOSOK szavaztak…ezt Ön is tudja nagyon jól.
- Nem szeretnék én sem kiosztani senkit, de akit találtam az NEM ÖN. Ezen a néven sem TULAJDONOS, sem TAG NINCS, sem meghatalmazott. Hasonló név van: Dr Károssy Györgyné. Lehet, hogy a nekem fölajánlott 10 000 forinthoz még kellene tennie?
- Tehát a Károssy Gergő Úr (a többi sem egyenlőre, sajnálom) még nincs megválasztva…..pedig (a higgadtabb második hozzászólását tekintve…) pár dologban egyetértünk.
- Megfogadom a tanácsát: ilyen zavaros és a „szabálytalanság határán” evickélő, TITKOLÓDZÓ, társulatnak, NEM AKAROK tagja lenni. Azt tudom már: nem csak én egyedül.
- Mi a törvénytelen? Legutóbbi közgyűlés. Mi lehet még?

2/. Rudaulf Genk - mail - 2013.01.30, 11:28
„…… kérdések tisztázása alapvető fontosságú, hiszen a zsebünkre megy, akkor is ha fontosnak tartjuk a vezetékes vizet, akkor is ha nem. A pontos tervezés, előzetes kalkuláció, egyeztetés nem kidobott idő és pénz, hanem a későbbi gondmentes működés elengedhetetlen előfeltétele! A jelenlegi társulatosdit átgondolatlannak, és időelőttinek érzem, a működését pedig ÁTTEKINTHETETLENNEK, SZÁMOS PONTON TÖRVÉNYTELENNEK! Ha valaki nem ért egyet a beruházással, még akkor is jobban el tudja fogadni, HA LÁTJA, hogy TÖRVÉNYESEN, ÁTLÁTHATÓAN, értelmesen költik el a kényszerből átadott pénzét, mint amikor zavaros a helyzet”
- KÖSZÖNÖM . Az eddigi hozzászólásai jórészét elfogadtam, megfogadtam. KÖSZÖNÖM.
- Sajnálom, az Ön nevét sem találtam meg. (Annak ellenére gyanítom. Ha Ön az akkor a listán rajt van.)
- Ez az általam idézett rész 100%-ig egyenlő az én véleményemmel. Ön legalább megértett és merem remélni még mások is. (elnézést, de a kiemelés tőlem)

3/ Dr Buzási Úrnak (köszönettel a higgadt hozzászólásához):
- Ez nem vita volt… sajnálom, ha annak ítélte. …
- Ön szerint mindenkinek van otthon internetje?
- Kővári Úr jogi véleménye; a TÖRVÉNY szerint 30 nap van a hiányzók (aláírásának ) pótlására. 01.26-i gyűlés és annak határozata nem felelt meg az ALAPSZABÁLY-nak és a TÖRVÉNYNEK sem. A TÖRVÉNY a lényeges nem az én vagy más egyedi (?) véleménye. Ezt emlegettem végig. Ezt akkor sajnos csak én, ki is mondtam. Nem örültek ennek.
- Tisztelettel kérem, ne higgyen nekem, olvassa el mindkettőt. Ezt az általam bemásolt e-mail is bizonyította. Rendkívüli Közgyűlés van kiírva.

4/ A hozzászólók: Önöknél a cél az első, a törvényesség MÁSODLAGOS sugallják a névtelen üzenetek:
- Zalaegerszegen érdeklődtem, megfogadva a tanácsot is. Sőt van másolatom (nem a névtelenül felajánlott pénzekből fizettem!) az összes leadott dokumentumból. Több dolognak én utána is jártam (nemcsak K. Gergő).!
- Rendelkezésemre áll az összes TULAJDONOS és TAG neve, címe. Nem láttam a szlovéneket, és több magyart sem. (több doktor urat sem)
Minden sértés szándéka nélkül: a vezetőség (az elnök, jegyzőkönyv hitelesítő, küldött stb…) nevét sem.
- „Azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legolcsóbb ár alapján tudja eldönteni….” –írja Károssy Úr.
Ezt én is kérem, e-mailben és ezen a fórumon. Nem csak én! A mai napig az árajánlatok sora NEM NYILVÁNOS.
Nem egészen érthető, ha csak az nem gyanús, ahogy a téma előadója elmondta: ismeretlenektől is kaptunk ajánlatot.
5/ Az emberek szeretnek letámadni - ledorongolni másokat anélkül, hogy (talán nem is akarják?) megértenék a másikat.
Akkor ez barlang, szabotázs, egyéni vélemény, vagy a dolgok akadályozása….????

A baj az, hogy az idézett a Törvény részeket SENKI nem érintette. A felvetett problémák (gyanús csend, TAG-NEM TAG, tulajdonos-nem tulajdonos) ehhez a részéhez senki nem szólt hozzá.

Az oldalon, nem hozzászólások voltak…(Azonosítható 4, a többi névtelen !!! Sértő felajánlások. Van itt pénz…lekezelő stílus, a cél szentesíti az eszközt, aki nem ért velünk egyet ….)
Buzási Úr írta: „ nem lehet Országh Úr véleménye annyira fontos és döntő, hogy oldalakon keresztül ádáz vitába bonyolódjunk vele. Nagyon sok lényeges kérdést kell megvitatnunk…..” (megkérdezném tisztelettel Ön tulajdonos vagy tag?)

Az eddigiek alapján: Ha nem is akarok vizet (erről beszéltem is ), a FŐVEZETÉKRŐL NEM NYILATKOZTAM, mert GONDOLKODTAM (ezzel nem vagyok egyedül).

Amit szerettem volna leírtam…. várom csendben a közgyűlést …a TÖRVÉNYESSÉGET….(nem a Rocky forgatását)

Dr.Buzási Ferenc - mail - 2013.01.30, 22:17
Nem lehet kérdés, hogy a vezetékes víz egy új korszakot nyitna a térségben. Aki ezt vitatja, azzal nem lehet egyetérteni, nem érdemes ezen ennyit vitatkozni. Ebben a kérdésben nem lehet Országh Úr véleménye annyira fontos és döntő, hogy oldalakon keresztül ádáz vitába bonyolódjunk vele. Nagyon sok lényeges kérdést kell megvitatnunk, ezzel foglalkozzunk, segítsük elöbbre jutni ezt az ügyet.
Károssy Gergő - 2013.01.30, 21:27
Félre értés ne essék, én senkit nem szeretnék kiosztani, megértem, ha vki nem szeretné a telkére bekötni a vizet, de azt nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy emberek munkáját ezen indok alapján akadályozzák! Azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legolcsóbb ár alapján tudja eldönteni, hogy szeretne-e vizet vagy sem,ehhez szükség van összefogásra és bizonyos lépésekre, nekünk kell kikaparni ezt a gesztenyét, mert különben senki nem teszi meg helyettünk.
Ezt a helyzetet lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy tény: a "nem támogatom" és a "szabotálom, támadom" között fényév a különbség, elfogadom, ha valaki nincs azon az állásponton, mint én, de én sem megyek s próbálom szabotálni a más munkáját csak azért mert nekem épp nem tetszik. Szeretném leszögezni, előbb-utóbb VÍZ LESZ a hegyen, ha nem ezzel a társulattal, nem ezen tagokkal majd máshogy, de mindig kell majd érte fizetni, egy a fontos különbség, jelen pillanatban csak hegytulajdonos alkotják a társulatot, mindenkinek egy a célja függetlenül attól, hogy szeretné-e a vizet vagy sem, hogy minél olcsóbb legyen!
Kérek mindenkit legyen megértő, türelmes, és egy kis bizalmat kérünk, hogy minél előbb minél olcsóbban vezethessük be a vizet!
Ha pedig a haladás ellen harcolunk, nyugodtan visszamehetünk a barlangba vagy visszamászhatunk a fára is!
Amúgy meg bocsánat, hogy a víz létét haladásként aposztrofáltam a városhoz legközelebben fekvő, kiváló minőségű szőlőt termő hegyen, melyen készült borok többször lettek díjazva, hogy legyen víz ez nem haladás, EZ LÉTMINIMUM 2013-ban!!!
Próbáljunk meg egy picit szeretett magyar hazánkba egy kis európai színvonalat, összefogást csempészni, mert enélkül nem fog semmi se sikerülni!
- 2013.01.30, 20:17
Na vègre! Valaki lerendezte az öreget!gratula gergö!
Károssy Gergő - mail - 2013.01.30, 18:07
Szeretnék egy kisebb összeggel magam is hozzájárulni az említett gyűjtéshez, mely Ország úr megsegítésére zajlik!
Öröm nézni, hogy a hegy lakosait nem csak a víz, hanem egymás jóléte is mélyen foglalkoztatja.
A felajánlott 10.000 Ft mellé egy doboz Calgont is felajánlanék a későbbi eredményes felhasználás érdekében!
u.i.: én szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy mint megválasztott küldött a munkánk leteltével hosszú órákat, kapcsolatokat megmozgatva NEM HÁTRÁLTATJUK a víz bekötését a hegyen, mert úgy látom lassan ezt kell megköszönöm, mert (mint ahogy az egész országban) itt is a szabotálás divatosabbnak tűnik.
KÖSZÖNÖM!!!!
- 2013.01.30, 17:44
Többen vs Kevesebben? Mi ez?
Taggyűlés lesz O. Úr nem a Rocky forgatása! !
Ebből a hozzáállásból ítélve hosszú lesz a délután! emotikon
Ország József - 2013.01.30, 14:57
A meghívóhoz:

Még egyszer:

"Tisztelt Ország Úr!

A 2013. január 26. napján megtartott közgyűlés nem volt határozatképes, ezért az alapszabályban foglaltak szerint, változatlan napirendi pontokkal 2013. február 3. napján rendkívüli közgyűlést tartunk, arra tekintettel, hogy ne történjen jogszabály sértés.


160/1995 korm rend. 7.§ (4) Rendkívüli taggyűlést kell tartani, ha
a) az intéző- vagy az ellenőrző bizottság tagjainak száma az alapszabályban meghatározott létszám alá csökken; illetőleg
b) az intézőbizottság vagy annak elnöke szükségesnek tartja; illetve
c) a tagok érdekeltségi egység szerint számított legalább egyharmada azt az ok megjelölésével kéri; illetőleg
d) az ellenőrző bizottság vagy a cégbíróság indítványozza.

Remélem kimerítő volt a válaszom. Mindemellett állok szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:"

Ezt szeretném kiegészíteni a folytatással....

Az ALAPSZABÁLY (II./1), ami még érvényes:
"...Ha a közgyűlés nem határozatképes, a 8 napon belüli időpontra összehívott második közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára és az érdekeltségi arányra tekintet nélkül határozatképes.
A tagokat a közgyűlés határozatainak meghozatalánál egyenlő szavazat illeti meg.
Az alapszabály módosításához, a társulat megszüntetéséhez, egyesüléséhez, szétválásához, valamint az elnök, és az elnökség megválasztásához a közgyűlés több, mint 50%-ának szavazatával meghozott közgyűlési határozatra van szükség."

Ám legyünk minél többen vs Kevesebben:::::????

Kérném figyelmesen elolvasni !!!!!

emotikon emotikon emotikon
Ország József - 2013.01.30, 13:57
Még két kérés!

Állítólag az alább általam megadott meghívó fent van a honlapon!!!
NEM TALÁLTAM.
Aki megtalálta (megköszönöm) értesítsen hol...

Ez úton kérem Vásárhelyi László Urat a programpont előadóját:
Legyen szíves, (a 2013.01.26-i) ígérete szerint, az árajánlatokat legalább a mostani 2013.02.03-i Közgyűlés előtt a nyilvánosság tudomására hozni, hogy ne érjen felkészületlenül (engem és bárhogy) bennünk. Annál is inkább, mert ez a az Ő Laptopján megvolt, csak fel kell másolni. Kérném az eredeti formátumot ha lehet, mert számomra ez az egyszerűbb. Szerintem Skanecz Úr segít Önnek ebben...

Köszönöm
Ország József - 2013.01.30, 12:32
Rudaulf Genk - 2013.01.30, 11:28

Még egy apróság..... lehet Önnek is gyűjteni fognak?

Üdvözlettel.
Ország József - 2013.01.30, 12:14
Tisztelettel megköszönöm Rudaulf Genk-nek a korrekt írását!

Ezt próbálom megértetni én is mindenkivel.
A legújabb infó:
" Tisztelt Ország Úr!

A 2013. január 26. napján megtartott közgyűlés nem volt határozatképes, ezért az alapszabályban foglaltak szerint, változatlan napirendi pontokkal 2013. február 3. napján rendkívüli közgyűlést tartunk, arra tekintettel, hogy ne történjen jogszabály sértés.


160/1995 korm rend. 7.§ (4) Rendkívüli taggyűlést kell tartani, ha
a) az intéző- vagy az ellenőrző bizottság tagjainak száma az alapszabályban meghatározott létszám alá csökken; illetőleg

b) az intézőbizottság vagy annak elnöke szükségesnek tartja; illetve

c) a tagok érdekeltségi egység szerint számított legalább egyharmada azt az ok megjelölésével kéri; illetőleg

d) az ellenőrző bizottság vagy a cégbíróság indítványozza.

Remélem kimerítő volt a válaszom. Mindemellett állok szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:"

Hallott erről valaki más is? Most kaptam.

Molnár I-nek: Ön a szánalmas. Van aki olvasni tud, van aki érti is......
Minden tiszteletem mellett, de nem sértésnek szántam, csak idéztem...az oktatáspolitikából...


Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (9)


eXTReMe Tracker