Förhénc Hegy Vendégkönyv
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (9)
Szegedi Gergely - mail - 2013.05.02, 21:06
Kedves Skanecz Sándor!

Köszönjük szépen azt a szeretetteljes fogadást, amit kaptunk Tőletek, május.01-én a Förhenc-hegyen. A túrázó csapatunk hálás, az ott eltöltött odafigyelésért, finom italokért, és értékekért. Isten tartsa meg ezeket az emberi értékeket Bennetek, és remélem találkozunk még!

Üdvözlettel,
A Decathlon csapata :)
Skanecz sandor - 2013.03.29, 23:51
kedves tulajdonos! 2013.04.03-an,kuldott gyules lesz a kiskanizsai iskolaban 18.00kor! Ha erdekli es eljon mindenrol tajekoztatom! Tiszteletel skanecz sandor elnok
egy tulajdonos - mail - 2013.03.29, 23:08
Tisztelt hegytulajok!
Leszögezném,szeretnék vizet! Ami itt folyik,az kész KABARÉ!!!!!!!! MINDEN ELISMERÉSEM ASZERVEZŐKNEK,AKIK IDÁIG ELVITTÉK A VIZÜGYET!!!!!!!!!! Én megértek mindenkit,akarok vizet,nem akarok vizet mert bort iszok meg otthon fürdök, szeretnék vizet, de nincs ennyi pénzem stb......A MAI VILÁGBAN AZ EGYSZERÜ FIZETÉSBÖL NEM LEHET 300000 FT FÉLRERAKNI! AKINEK VAN PÉNZE EZT APROBLÉMÁT NEM ÉRTI,CSAK MONDJA HOGY ÉRTI! NEHEZEN JÖN ÖSSZE A 15000FT.AMIKOR MONDJUK 100000FT-OT KELL FIZETNI, AZ MILYEN GYORSAN LESZ MAJD A SZÁMLÁN! SOKAN SZERETNÉK TUDNI,HOGY MENNY PÉNZ VAN ASZÁMLÁN? MILYEN KIADÁSOK VOLTAK? ERRE AZ OLDALRA NYUGODTAN FELLEHETNE RAKNI!! VAGY TITKOSAK? MÉG NAGYON AZ ELEJÉN VAGYUNK,ÉS MÁRIS ENNYI A NYITOTT KÉRDÉS! EGYENLŐRE ENNYI!!!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK!!!!!
Károssy Gergő - 2013.02.11, 10:37
Tudom, hogy ez a vendégkönyv a heggyel, és az utóbbi időkben a vízzel kapcsolatos csak és ez jól is van így, de most ezt szeretném megtörni egy picit...
Sokan kérdezgették, miután küldöttnek választottak, hogy miért szónokolok állandóan, ugyan mit is csinál ez fiatal "---", most szeretném megmutatni életem egy olyan munkáját, melyre nagyon büszke vagyok, a mai nappal megjelent a tavaly októberben felvett koncertem DVD-n és FullHD BluRay lemezen.
És persze első hallásra ennek semmi köze a hegyhez, de úgy érzem ez egy példa lehet, hiszen ilyen technikai igényű előadás ritkán volt látható Kanizsán, akár helyi akár országosan vagy külföldön is ismert előadótól, s mikor elkezdtem szervezni sokan legyintettek, mondván úgysem fog sikerülni...mára tudom azt, amiben régen hittem, jó szervezéssel, összefogással, kemény munkával meg lehet törni a jelent, és újat, jobbat tudunk alkotni...
Szerettem volna ezt itt is elmondani, köszönöm, és elnézést, ha vkit sértett, hogy itt "reklámozom"
Remélem tetszeni fog a felvétel:
http://www.youtube.com/watch?v=25Z4jwItyzQ
Ország József - 2013.02.06, 19:58
Olvastam, talán más is:
2013.02.05. ZH_OLVASÓI LEVÉL.

"...Átgondolatlan törvények és rendeletek
Zalaegerszeg (ZH) - Olvasónk két, nemrég életbe lépett hazai rendelkezés kapcsán szól az idősebbek e körüli gondjairól

Az idősekre ki gondolt?
Uniós előírásra hivatkozva (helyesen!) Magyarországon is meg kell oldani a szennyvíz elvezetését és semlegesítését.
Aki nem csatlakozik a szennyvízhálózatra, az a fogyasztott víz mennyisége után 1200 Ft (büntető) csatornadíjat köteles fizetni köbméterenként. Zalaszentgrót környékén két település most szervezi a csatornázást, a józanul gondolkodó többség csatlakozik is a beruházáshoz. De ki gondolt az egyedülálló idősekre vagy a korosabb párokra, akik minimális vízfogyasztás mellett öreg házban laknak és nem valószínű, hogy a felkínált kedvezményes hitel lejáratát megérik? Az ő életükben talán már nem telik meg az emésztőgödör sem. Ilyen esetben szerintem a mentesítés lehetőségét fel kellett volna ajánlani. ...." -írja, Szalay Csaba a Zala Megyei Idősügyi Tanácstagja

Nem vita!!! KÉRDÉS....!!!!

Lehet, hogy ez MA MÉG nem vonatkozik miránk?
Vagy talán.....FOG ?

Ki tudja, biztosan... mikor???
Tudja valaki?

- 2013.02.02, 16:31
http://www.youtube.com/watch?v=XjcV4FVupzA
Horváth Zsolt - mail - 2013.02.02, 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=y-u_kTmavsI
Tisztelt Ország Úrnak!!!Csak ennyit kérek!!!!!!!!
Károssy Gergő - 2013.02.01, 23:41
én most rengeteget gondolkodtam azon, hogy válaszoljak, indokoljam meg az előző álláspontomat, érveljek...de rájöttem, hogy ebbe nekem nincs kedvem belemenni...
engedje meg nekem mindenki, aki olvassa ezt a vendégkönyvet, hogy a teljesen felesleges és ostoba vitába fektetett energiámat és időmet inkább a hegyen bekötendő víz érdekében hasznosítsam....
ennél többet én nem tudok normális kereteken belül hozzászólni...sajnálom
Ország József - 2013.02.01, 16:54
Lehet, hogy én voltam túlságosan bonyolult?

Az egész számomra nagyon TANULSÁGOS volt, az alábbiak miatt, amit megköszönök: Nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM.

1/ Károssy Gergő - 2013.01.30, 21:27
Idézem: „…Azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legolcsóbb ár alapján tudja eldönteni, hogy szeretne-e vizet vagy sem, ehhez szükség van összefogásra és bizonyos lépésekre, nekünk kell kikaparni ezt a gesztenyét, mert különben senki nem teszi meg helyettünk….”
- A hozzászólása ezen részével egyet értek. Én megértettem, ….
- Azért, nem mindegy, hogy ki és…hol, hogyan, mennyiért.

Idézem : „…Szeretném leszögezni, előbb-utóbb VÍZ LESZ a hegyen HA NEM EZZEL A TÁRSUTTAL, nem ezen tagokkal MAJD MÁSHOGY, de mindig kell majd érte fizetni, egy a fontos különbség, jelen pillanatban CSAK A HEGYTULAJDONOS alkotják a társulatot, mindenkinek egy a célja függetlenül attól, hogy szeretné-e a vizet vagy sem, hogy minél olcsóbb legyen!”
- Egyébként NEMCSAK a HEGYTULAJDONOSOK szavaztak…ezt Ön is tudja nagyon jól.
- Nem szeretnék én sem kiosztani senkit, de akit találtam az NEM ÖN. Ezen a néven sem TULAJDONOS, sem TAG NINCS, sem meghatalmazott. Hasonló név van: Dr Károssy Györgyné. Lehet, hogy a nekem fölajánlott 10 000 forinthoz még kellene tennie?
- Tehát a Károssy Gergő Úr (a többi sem egyenlőre, sajnálom) még nincs megválasztva…..pedig (a higgadtabb második hozzászólását tekintve…) pár dologban egyetértünk.
- Megfogadom a tanácsát: ilyen zavaros és a „szabálytalanság határán” evickélő, TITKOLÓDZÓ, társulatnak, NEM AKAROK tagja lenni. Azt tudom már: nem csak én egyedül.
- Mi a törvénytelen? Legutóbbi közgyűlés. Mi lehet még?

2/. Rudaulf Genk - mail - 2013.01.30, 11:28
„…… kérdések tisztázása alapvető fontosságú, hiszen a zsebünkre megy, akkor is ha fontosnak tartjuk a vezetékes vizet, akkor is ha nem. A pontos tervezés, előzetes kalkuláció, egyeztetés nem kidobott idő és pénz, hanem a későbbi gondmentes működés elengedhetetlen előfeltétele! A jelenlegi társulatosdit átgondolatlannak, és időelőttinek érzem, a működését pedig ÁTTEKINTHETETLENNEK, SZÁMOS PONTON TÖRVÉNYTELENNEK! Ha valaki nem ért egyet a beruházással, még akkor is jobban el tudja fogadni, HA LÁTJA, hogy TÖRVÉNYESEN, ÁTLÁTHATÓAN, értelmesen költik el a kényszerből átadott pénzét, mint amikor zavaros a helyzet”
- KÖSZÖNÖM . Az eddigi hozzászólásai jórészét elfogadtam, megfogadtam. KÖSZÖNÖM.
- Sajnálom, az Ön nevét sem találtam meg. (Annak ellenére gyanítom. Ha Ön az akkor a listán rajt van.)
- Ez az általam idézett rész 100%-ig egyenlő az én véleményemmel. Ön legalább megértett és merem remélni még mások is. (elnézést, de a kiemelés tőlem)

3/ Dr Buzási Úrnak (köszönettel a higgadt hozzászólásához):
- Ez nem vita volt… sajnálom, ha annak ítélte. …
- Ön szerint mindenkinek van otthon internetje?
- Kővári Úr jogi véleménye; a TÖRVÉNY szerint 30 nap van a hiányzók (aláírásának ) pótlására. 01.26-i gyűlés és annak határozata nem felelt meg az ALAPSZABÁLY-nak és a TÖRVÉNYNEK sem. A TÖRVÉNY a lényeges nem az én vagy más egyedi (?) véleménye. Ezt emlegettem végig. Ezt akkor sajnos csak én, ki is mondtam. Nem örültek ennek.
- Tisztelettel kérem, ne higgyen nekem, olvassa el mindkettőt. Ezt az általam bemásolt e-mail is bizonyította. Rendkívüli Közgyűlés van kiírva.

4/ A hozzászólók: Önöknél a cél az első, a törvényesség MÁSODLAGOS sugallják a névtelen üzenetek:
- Zalaegerszegen érdeklődtem, megfogadva a tanácsot is. Sőt van másolatom (nem a névtelenül felajánlott pénzekből fizettem!) az összes leadott dokumentumból. Több dolognak én utána is jártam (nemcsak K. Gergő).!
- Rendelkezésemre áll az összes TULAJDONOS és TAG neve, címe. Nem láttam a szlovéneket, és több magyart sem. (több doktor urat sem)
Minden sértés szándéka nélkül: a vezetőség (az elnök, jegyzőkönyv hitelesítő, küldött stb…) nevét sem.
- „Azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legolcsóbb ár alapján tudja eldönteni….” –írja Károssy Úr.
Ezt én is kérem, e-mailben és ezen a fórumon. Nem csak én! A mai napig az árajánlatok sora NEM NYILVÁNOS.
Nem egészen érthető, ha csak az nem gyanús, ahogy a téma előadója elmondta: ismeretlenektől is kaptunk ajánlatot.
5/ Az emberek szeretnek letámadni - ledorongolni másokat anélkül, hogy (talán nem is akarják?) megértenék a másikat.
Akkor ez barlang, szabotázs, egyéni vélemény, vagy a dolgok akadályozása….????

A baj az, hogy az idézett a Törvény részeket SENKI nem érintette. A felvetett problémák (gyanús csend, TAG-NEM TAG, tulajdonos-nem tulajdonos) ehhez a részéhez senki nem szólt hozzá.

Az oldalon, nem hozzászólások voltak…(Azonosítható 4, a többi névtelen !!! Sértő felajánlások. Van itt pénz…lekezelő stílus, a cél szentesíti az eszközt, aki nem ért velünk egyet ….)
Buzási Úr írta: „ nem lehet Országh Úr véleménye annyira fontos és döntő, hogy oldalakon keresztül ádáz vitába bonyolódjunk vele. Nagyon sok lényeges kérdést kell megvitatnunk…..” (megkérdezném tisztelettel Ön tulajdonos vagy tag?)

Az eddigiek alapján: Ha nem is akarok vizet (erről beszéltem is ), a FŐVEZETÉKRŐL NEM NYILATKOZTAM, mert GONDOLKODTAM (ezzel nem vagyok egyedül).

Amit szerettem volna leírtam…. várom csendben a közgyűlést …a TÖRVÉNYESSÉGET….(nem a Rocky forgatását)

Dr.Buzási Ferenc - mail - 2013.01.30, 22:17
Nem lehet kérdés, hogy a vezetékes víz egy új korszakot nyitna a térségben. Aki ezt vitatja, azzal nem lehet egyetérteni, nem érdemes ezen ennyit vitatkozni. Ebben a kérdésben nem lehet Országh Úr véleménye annyira fontos és döntő, hogy oldalakon keresztül ádáz vitába bonyolódjunk vele. Nagyon sok lényeges kérdést kell megvitatnunk, ezzel foglalkozzunk, segítsük elöbbre jutni ezt az ügyet.
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (9)


eXTReMe Tracker