drugs bunny
Oldalak: 1, 2, összesen: (2)
Vendég - 2020.03.14, 17:17
Jó az oldal!
christian louboutin shoes - www - mail - 2015.09.08, 09:28
In all, ICEs Operation In Our Sites has seized 1,630 alleged pirate sites, which is no small number.
christian louboutin shoes http://www.herbannaturals.com/08/
mama - 2014.08.13, 18:37
Jó az oldal mama emotikon emotikon emotikon
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
franko - www - 2008.10.30, 00:00
Németh Istvánnak, Klink Zoltánnak (Elit verseny szervezője), Nagy úrnak (Extremefit tulajdonasa) címzett. Mocskos iromány ez is. Egy büdös bunkó paraszt ez a féreg Drugs Bunny.


http://kepfeltoltes.hu/081015/stevnek_beszol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lali - www - 2008.01.08, 00:00
A sportember meghív valakit, kiröhögi, kigúnyulja, videora veszi.
Ez DRgus Bunny

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=CpunTCjwt4140AWj
Toronyőr - www - mail - 2007.08.20, 00:00
Ez a bunny egy büdös köcsög...
sztárleső - www - 2007.06.27, 00:00
Ez azért már nem vicces, ez már bunkóság!!!!


Óda Klaudiához. írta: Drugs Bunny

Ó Klaudia te ősasszonyállat! "K”-val írom a neved, mert bár a C illusztrálja alakodat, a K sokkal jobban kifejezi drabális, nyers monumentalitásodat, amely szó nem szellemi, hanem fizikai léted páratlan dimenzióit fejezi ki, a törzsfejlődés csúcsára törő életösztönöddel, mellyel egyfajta szárazföldi bálnaként oltalmazod meleg zsíroddal a szexszimbólumra éhező magyar népet!

Szeretünk téged Klaudia, ahogy reggel orcáddal mosolyt fakasztasz arcunkra – tudjuk, hogy meg kéne ijednünk inkább, mert hiszen rémisztő lehet arra .ébredni is, ahogy egy kiéhezett vágósertés tolja röfögő képét a pofánkban – de egyrészt lényed, arcod, tested harmóniája és a veled kapcsoltban emlegettet ???szex” szó korlátlan röhögésre késztet, másrészt a szádból elhangzó mondatok is mosolyt fakasztóak.

Elképesztő, ahogy - (nem létező) szellemi felsőbbrendűséged tudatában - lelkesen próbálsz degradálni csúnya, igénytelen szutyok nőket, akik viszont még így is összehasonlíthatatlanul szebbek és vonzóbbak nálad. Elképesztő hogy pont te, a te képességeiddel próbálsz butának beállítani legalább veled egy szinten okos embereket (ez nemokost jelent), akiket - mint tudjuk - nem az eszük vitt a médiába. Mert téged nyilvánvalóan igen! (Ez itt egy ironikus mondat volt!)

De legelképesztőbbek a téged magasztaló sms-esek, amelyeket szerintem sunyiban te írsz magadnak vagy a rokonaid, mert bár a közízlésficam valóban megdöbbentő, de azért hogy ennyire rosszul álljunk, ez kétségbeejtő, gondoljunk csak bele: aki rád van izgulva, ki lehet annak otthon, maga a nagybetűs RÉM? (Sajnos az igazsághoz hozzá tartozik hogy egy minden bizonnyal roppantul reprezentatív felmérés 80%-ban szexuálisan vonzónak tartja Szulák Andreát is – a megkérdezettek 80%-a ágyba bújna vele állítólag, bár nem tudom élve kijönnének-e onnan. Szulák Andrea kétségkívül nálad sokkal kellemesebb jelenség, de vele is csak úgy tudom elképzelni a relációmat egy ágyban, hogy nagymama szerepben behozza nekem a kakaót.)

Szóval Klaudia, nem tudjuk, meddig terebélyesedsz még a képernyőn, mint magyar hedonista-gasztronómiai szimbólum – már lassan projektort kell vásárolnom, de félek, azt hiszem majd, hogy reggel támad a Godzilla – de reméljük hamarosan a magyar húsipar reklámalakjaként zsíros szerződéshez jutsz, hiszen a madárinfluenza hatására minden bizonnyal megélénkül a sertés iránti kereslet, melynek kellemesen igényes arcod méltán elismert reklámalakja lehet. És ebben a szerepben reméljük, legalább nem kell megszólalnod!Ezzel kapcsolatban további linkeke:

http://subba.blog.hu/2006/12/01/isten_allatkertje_5_liptai_claudia

www.musclebuilder.hu/ubbthreads/showflat.phpCat=0&Number=141584&Main=141584KDT - www - 2007.06.25, 00:00
részletet egy blogból

Kommentek:
csavo 2006.04.20. 06:08:45
Én még nekik sem ajánlanám a BB-tv adásait. Drugs Bunny - ahogy a cikkben hívod - "az edző válaszol rovat hírhedt sztárja", amihez csak hozzányúl, abból fröcsög a rá jellemző színvonaltalanság. Íme egy kis izelítő hogyan is válaszol abban a bizonyos a rovatban a hozzáérkező kérdésekre, kérésekre: "


-Válasz 2005-05-22 00:00:00 nem tudom válaszoltam-e erre? a hst egy vicc, de értesíts légyszi ha izmos lettél éljeneka mikrociklusok! :DDDDD

-Válasz 2005-09-01 azért favorizálom,mert amig heti kétszer edzettem egy izmot addig szart se fejlődtem. a sok helyen olvasható baromságoknak nem kell bedőlni, van ugy men"s health és egyebek is, amit csak akkor érdemes olvasni ha értsz hopzzá anyira hogy visítva röhögj a cikkeken. a privát méljeimre sincs időm! a barántőm ma is megemlítette hogy foglalkozhatnék vele is! Bunny

-Válasz 2005-10-07 télleg? pl. ki az a rajna krisztián? hol si evrsenyző? neme gy fóürumos pöcs nálunk pl. aki éppen hzzám fordul nem egyszer ha vaalmi kinja van, pl. tegnap? a farkas tomit is ismerem, ő hol is versenyző? vagy a riper hol versenyző? a magyar testépítő élmezőnyben ki edz hst-vel egyáltalán ki az aki hallott róla, vagy bármelyik más csodamószerről?hány ifbb profi edz hst-vel az élmezőnyben? (kiss jenő az egyetlen magyar abszolút világbajnok azt se tudja mi az a hst, vagy a többi)de te ki fasz vagy, arra lennék kiváncsi, hogy te úgy gondolod, hogy neked tanácsot kéne nekem adni hogy én hogyan edzzek? te ki vagy, ha neked a riper valaki? nem kjén egy kicsit kisebbre venni aza arcot? látod itt valahol ideirva hogy bármelyik fasznak a tanácsaira kíváncsi vagyok? nem te voltál a főszereplő a "gyökerek" című filmben? honna tudod hogy én mi alapján formálok véleményt? talán hogy egy kicsit több hst-vel hittel meg egyéb baromsággal erőlködö reménytelent láttam, mint te? helyi izomtúledzés nincs? tényleg? olyan nem létezik hogy nem regenerálódnak a mikrosérülések egy adott izmon, valóban? a véleményem az, hogy csinálj egy hatfan.hu oldalt és menjek oda észt osztani. én a hozzád hasonló debilekkel szemben (amikor elkezdtem netezni épen 17 éves 70 kilós idióták osztották az észt a hardainer meg hit edzésről, miközben azt se tudták mi az) nem vagyok hittérítő, marhára leszarom hogy te hst-t vagy norbiducitréning szerint edzel-e, de amig ez az én rovatom én a saját felelősségem szerint adok bárkinek is tanácsot és az én véleményem az, hogy SEMMILYEN edzésmódszerrel nem kell foglalkozni, talán előbb meg kéne tanulni hogyan kell megfogni a súlyzót. ellenben én -bár igyekszem másoktól tanulni - egytelen jöttment fazs tanácsáa sem vagyok kíváncsi, főlegen nem ismeretlenül, nyugodj meg,ha tanácsra van szükségem, tudok nálad komolyabb emberekhez fordulni, de amíg elmondhatom magamról hogy egy Lantos Johnny is tanult már tőlem valamit, addig asszem nem szorulok erre rá! csitujjál el szépen, van egy hst fan oldal, tesztoszteron.hu-nak hívják, ott aggyál szépen tanácsokat a radnainak meg az illésnorbinak! Bunny

Ezek még nem is voltak annyira primitívek. A helyesírási hibákat nem javítottam ki J)), mert hát ez is Drugs Bunníra jellemző. A forrás, ahonnan kiollóztam, s ahol az egész terjedelmes válasz-kontra elolvasható. Itt megtalálható: (érdemes időt szentelni rá).
www.tesztoszterton.hu
Az E-Magazin 2005-ös évfolyam, novemberi számában olvasható. A cikk címe "Kontra vissza a feladónak"
Ezek után ki kíváncsi a filmben, hogy az elhasznált szűrőjében mit is csöpögtet le.

A BB-Tv 8. adása pedig egy katasztrófa. Ehhez többet nem is lehet hozzáfűzni.


Ami választ érdemelne:
Vajon a filmek végén felsorolt szponzorok, sőt a főszponzor valaha is megnézi, megnézte-e ezeket az adásokat? Miért támogatja az ilyen "gagyi" műsorokat? Miért adja a nevét ehhez?

Mikor jön el az az idő, amikor egy testépítő megválogathatja kinek nyilatkozik, ki fényképezheti, ki készíthet róla filmet? Mint ahogy a "búlvársajtóban" is már ciki megjelenni.

emotikon emotikon emotikon

Ezen a bloggon található az egész
http://comment.blog.hu/2006/04/13/title_1056
lake23 - www - 2007.06.18, 00:00
Miért utálom a nőket? (Akinek nem inge, ne vegye magára!)
írta: Drugs Bunny

Az alapkérdés az, mi a nők célja? Miért vannak? Természetesen nem biológiai vagy evolúciós értelemben, hanem a való életben mi a szerepük?

Mit csinál egy no? Mi az élete célja?

Semmi. Egy no élete célja az, hogy o legyen mindig, mindenhol a legfontosabb. A no létezésnek célja a mero egoizmus. Mit tud egy no magától megtenni? Semmit. Mire képes? Semmire.

A legtöbb no funkciója és élete értelme az, hogy tetszeni akar. Ezért – mint semmi másért az életben – tenni nem óhajt semmi megeroltetot, hanem általában kimerül ez egyszeru megoldásokban, mint pl. sminkelés és öltözködés.

A noknek nincs önbizalmuk és totális önértékelési zavarban szenvednek. Ennek nagyon egyszeru az oka: mivel soha semmit nem tesznek az életben, soha semmilyen sikerélményük nincs, ami önbizalmat és helyes önértékelést adhatna. Különösen azért is van így, mivel semmit nem tesznek, semmiben nincs tapasztalatuk sem.
(Ne felejtsük itt el, hogy a legtöbb not a szülei tartják el, majd késobb a palija!)

Ezek a dolgok természetesen kompenzálást igényelnek, amelyet a nok többféleképpen oldanak meg, elsosorban undorító viselkedéssel.

Kompenzációs technikáik között elso helyen a nagy pofa áll. Természetesen egy nonek alapban – megismerkedéskor – még nincs nagy pofája (ez a beetetési idoszak), de eltelik egy bizonyos ido, amikor szaknyelven szólva kinyílik a csipájuk és az élet terültein elért sikertelenségüket, önbizalomhiányukat és önértékelési zavarukat kompenzálandó és leplezendo marha nagy pofájuk lesz; mindenbe beleugatnak és legfoképpen mindenkit – különösen más noket, akiket konkurenciának éreznek, vagy akik mellett alsóbbrendunek érzik magukat – kritizálnak.

A „konkurens” nok erosen fájó pontok a noi lélekben. A no egész életében mást sem tesz, mint másokkal hasonlítgatja magát, és mivel önbizalma nincs - ámde önértékelési zavara, az van! – ezért mindig negatívan jön ki ezekbol az összehasonlításokból, de csak belül magában. Kívülrol ez a konkurencia fikázásában nyilvánul meg, vagy egész elmebeteg teóriák kifejtésében, miszerint a no párja, a férfi nem azért van vele, mert o tetszik, hanem biztos más tetszik, csak véletlenül van valaki olyannal, aki biztos nem tetszik. Ne keressen a kedves olvasó ebben logikát, mert nincs! Egy no sosem fogja fel ésszel – elobb érti ezt meg bármely nem beszélo háziállat – hogy a partnere valami OKNÁL fogva van vele - esetleg mert szereti - a no kedvenc hobbija inkább különbözo degenerált elméletek kitalálása, melyek célja a férfi idegesítése.

A nok valószínuleg élvezik a férfiak idegesítését tudat alatt, legalábbis ezzel kompenzálják az oket éro – önbizalomhiányukból kifolyólag bekövetkezo – atrocitásokat!

A no akkor érzi jól magát, ha egész nap folyamatosan bizonygatja a férfi, hogy o a legszebb a világon stb. Sajnos szellemi képességibol kifolyólag nem érti, hogy a férfiaknak más dolgok is járnak az eszükben, minthogy ilyen, tejesen felesleges dolgokat mondogassanak, mivel számukra teljesen magától értetodo és logikus, hogy a számukra megfelelo partnerrel vannak!

Ellenben a nok behülyítésére kituno és sikerrel alkalmazható módszer az állandó nyáladdzás. Nincs no, akit ne lehet megszerezni ilyen módon. Ilyenkor két eset áll elo: ha a no már megvan és a férfi tartja tovább a nyáladdzó papucs stílust – hogy a no ne baszogassa állandóan- a no simán félre fog kúrni az elso faszival, mert megunja a papucs férfit. Amennyiben viszont az illeto férfiként viselkedik - nem nyáladdzó pöcsként folyton - egész életében a kibaszott nyavajgást hallgathatja és a no simán félrekúr azzal, aki nyáladdzik neki! Ez elég patthelyzet!.

A helyes megoldás egy no kezelésére a ketto kombinációja olyan módon, hogy:

1. Vagy nem nyáladdzik a férfi, ezért hallgathatja állandóan a szart, ami a nemnyáladdzásból kifolyólag a no megnövekedett önértékelési zavarának következménye – ilyenkor kell szépen félrekúrni, mivel teljesen mindegy, hogy megtörténik-e a megcsalás vagy sem, ugyanazt fogja a notol kapni nap mint nap. Így viszont a lelkiismeretfurdalást tökéletesen üti a no várható szokásos görény viselkedése, amivel az egész megcsalás ötletét egyáltalán kiváltotta – ördögi kör! -, másrészt nullára redukálható a férfi számára az az érzés, hogy a noje simán, büntetlenül hülyének nézheti.

2. A második módszer az állandó nyáladdzáson alapul, ez tuti módszer egy no megszerzésére. Viszont ehhez állandóan kvázi hazudni, de legalábbis színészkedni kell, állandóan olyan dolgokat kell mondani, amit nem szívesen mondogat az ember egész nap, ill. talán eszébe se jutna. Viszont így nyugodtan félre lehet kúrni, mivel a gyanú tökéletesen el van altatva, a potenciális veszély azonban a noi megcsalásra simán fennáll: lásd. papucs-effektus. Ezt a módszert, a gyakorlatban a férfiak többsége gyakorolja, mivel ez sokkal könnyebb, mindössze át kell baszni a not, ami a legtöbb ember viselkedési morálját – és a nok idiótaságából fakadó naivitását - tekintve nem jelent problémát. Bár valójában nem is érdemelnek mást!

A legtöbb no természetesen eloadja, hogy a partnerének akar tetszeni, ezért tölt hihetetlen idoket a fürdoszobában és ezért képes elmebeteg idopontokban fodrászhoz menni. Ez az egyik létezo legnagyobb hazugság. A no mindenkinek tetszeni akar - egyrészt nem akar beégni a hasonlóan elmebeteg konkurens notársak elott, másrészt valójában szereti céltáblának eloadni magát, egyfajta szuzkurva (vagy igazi) viselkedés jelleggel, mert bármennyire is érik esetleges atrocitások bunkó férfiaktól, semmi más értelme nincs az életének, hogy mindig o legyen a legszebb, Ot bámulják stb. Teljes mértékben lényegtelen számára, hogy partnere mit gondol, csakis az adja meg az önbizalmát, ha látszólag mindent megtett azért, hogy mások szépnek lássák, tehát kikencézte és kinyalta magát. Természetesen azért a bénasága és a határozatlansága még ide is kihathat, amikor még abban is képes egy férfitól tanácsot kérni, hogy mit vegyen fel – még jó, hogy a seggét ki tudja törölni egyedül – bár ez is inkább ürügy a szokásos nyavajgásra, ami a nonél szintén egy élvezeti forrás – az okokat nem kell itt már részletezni talán!

Egy no számára azok a fogalmak, mint huség, oszinteség, becsület, semmit sem érnek – csak ezt állítja. Ezért nem is érdemlik meg azt, hogy korrekten bánjanak velük. Bármit félredobnak csak azért, hogy a szaros kis fóbiájuk – önértékelési zavar ugye – által eloidézett roham segítségével kétségbeesetten próbálják bizonyítani felsobbrenduségüket valaki felett, de ezzel valójában csak pszihés zavaraikat mutatják.

Az álarc mögötti valóságos egoizmus már az elején elkezdodik, a „fuss még egypár kört” játékkel, mintha a férfi nem adná magát a dolgokhoz – és folytatódik mindabban, amit a no a szeretete bizonyítékaként hoz fel, miközben valójában saját szórakozását szolgálta. Persze mindenki egoista, csakhogy a férfi a saját dolgaira egoista, nem másra, nem terheli a hülyeségeit a nore és nem várja el, hogy mindent a no intézzen. Nem mindegy hogy mondjuk valaki „egoista”, mert nem mondd le valamirol egy noért, vagy egy no egoista, mert elvárja, hogy mondjon le róla.

Ne szenvedjetek feleslegesen! Egy no sosem fog lemondani a fóbiáiról és az az által kiváltott undorító viselkedésrol miattatok. Csak dobálózik azzal, hogy ő tudja, mit jelent szeretni másokat, de mivel mérhetetlenül egoista, számára ez azt jelenti, hogy kompromisszumokat csak másoknak kell kötni és még az idióta képzelt problémáiról sem képes lemondani. Ezért elobb-utóbb azt kapja csak, amit megérdemel és talán élete végéig észre sem veszi

Hozzászólások és a cikk teljes egészében:
http://schumi.blogter.hu/?post_id=82304
emotikon
internet - www - 2007.06.13, 00:00
QUOTE (koschwarz @ Nov 7 2005, 03:00 PM)
szerintem azért írta, mert egyébként szeretne lelkes kis közösségünk tagja lenni, de az említett okok miatt nem lehet, és ezt sajnálja. ezt akarta kifejezni.


regeltem erre a body.builder.hu-ra, de annyira tré az a site. 3x több idő kell, hogy betöltődjön, minden klikkelésnél ablakok ugrálnak fel, és egy csomószor kiírta, hogy nem tudja betölteni az oldalt, holott egy csomó része már megjelent. igaz a munkahelyi gépen nem egy gyalogkakukk, bár eddig nem voltak problémáim.

de olvastam a teszpogácsateron.hu-n a ma megjelent eMagazin egyik cikkét (Kontra a címe), amiben a body.builder egyik "tanácsadójának", drugs bunny-nak a beszólásaira reagált az író.

drugs bunny főleg a HTS (hipertófia-specifikus) edzéstervvel kapcsolatosan fikázott. mit mondjak, elég alpári stílusa van a gyereknek, ráadásul amiket magáról elmond, azzal elárulja, hogy enyhén hiányosak az ismeretei. ilyenek, hogy: "nem érek rá erről olvasni", vagy valami hasonló. tehát a lényeg, hogy nem tájékozott a legújabb dolgokról, ami szerintem szánalmas, főleg ha ő akar tanácsokat adni.

most már sejtem, hogy miért írtátok régebben, hogy ezen az oldalon nem szabad" "hülyeséget" kérdezni, mert leszólják az embert. hát ha ilyen stílusban válaszolnak, akkor nem csodálom.


jaj, bunny, az a világ legostobább embere.Komolyan olvastam vagy 10 hozzászólást tőle, és , hát azt kell mondanom, hogy Győzikével egy szinten van.Kis beképzelt.És akárki akármit ír, azt lefikázza, kivéve azt, aki nyalja a fenékét, hogy milyen vastag combja van, meg hogy látták a fotóit.Fuj, hánynom kell attól az embertől.


(idézet www.gamestar.hu/forum )
Oldalak: 1, 2, összesen: (2)


bannereXTReMe Tracker