KKI Darány vendégkönyv
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (1653)
- www - 2008.09.17, 00:00
Ügyifogyi! Az általad leírtakkal kerek a történet, mert valóban így történt!
safieva - www - mail - 2008.09.17, 00:00
Sok vendégkönyvet láttam már,de ehhez hasonlót még nem !
Benéztem hosszabb idő után,hátha újabb érdekességre bukkanok,de nem is folytatom..........
Azt hiszem majd legközelebb tavasszal nézek be,amikor talán a célnak megfelelő beírásokat találok. Remélem....... emotikon

Admin komment:

Hát látod ebben is különlegeset alkottunk , erről azonban lemondtunk volna szívesen... Azonban maíg semmi obszcén nincs benne , nem akarnám moderálni , gondolom türelem nyugalmat terem ...legalábbis remélem emotikon
ugyifogyi - www - mail - 2008.09.17, 00:00
Kedves Okoska !
Valóban nagyon okoska vagy, de azt hiszem hogy meglehetősen elferditetted az eseményeket, és ez nem túl szép dolog. Védekezni mindig csak a valós események korreket tálalásával illik, mert ha ez nem igy van, ez mindig nagyon visszaüt arra, aki az eseményeket eltorzitva tálalja mások elé.
Való igaz hogy szóváltás néhány új tag között is kirobbant, de ez miután az egyik tag kilépett elcsitult, hasonlóképpen mint ahogy elcsitult a régi tagok közötti összecsapás is több izben pl. a kis és nagy képek felrakásának ügyében, tehát viták előtte is voltak, csak ugye a legkönnyebb dolog az újakra rákenni mindig a problémákat. Gondolom hogyha a most bevezetett moderálás akkor is müködött volna, ezek a viták mind csirájában el lettek volna fojtva. Természetes hogy a régi mag megvédi magát, csakhogy ha úgy védekezik hogy mindig mindent az újakra ken, ez egy kicsit azért visszás dolog. Az igazság az hogy ez a fórum nem volt felkészitve arra, hogy több száz új egy kicsit más gondolatokat is képviselő tag is be fog ide lépni, hogy közöttük rendet kell tartani, és esetleg figyelembe lehetne venni az ő igényeiket is egy kicsit. Ez volt a fő probléma szerintem.
Kedves Okoska ! Ugye Te is tudod hogy amit leirtál még a közelében sincs az igazságnak. Szerinted hogy hivják más néven azt a számotokra nagyon kedves, de mások számára elég bugyutának tünő és meglehetősen zártkörü egymást különböző ételek rajzaival és fényképeivel ingerlő beszélgetést a csevegőben, kedves Okoska ez egy tipikus chat tevékenység. Ugyan már nem követhető, mert a vonatkozó sorok hála Istennek törölve lettek, de a vita azon robbant ki, hogy néhány új, de többségében régi tag megpróbált egy kicsit másképpen szórakozni , amit a fórum szabályzat nem tilt, és ezt nagyon sok régi tag is támogatta. Ezt a rendszeresen együtt reggeliző zártkörü társaság, a belső régi mag sérelmezte, és eléggé el nem itélhető hangon és durván nekiesett az egy kicsit más álláspontot képviselőknek, természetesen most is az új tagokon elverve a port. Hát igen ez valóban az újak kedves fogadtatása volt, de igy azokon a régi tagokon is elvertétek a port, akik egy kicsit másképpen, de másokat nem bántva, kultúráltan szerették volna jól érezni magukat. Kedves Okoska, lehet hogy ez is egy kicsit elfogult vélemény, de közelebb áll az igazsághoz azt hiszem.
Wikipédia meghatározások :
Okoska Okoskodó, tudós törp. Szemüveges, Törpapa segédjének képzeli magát.
Ügyifogyi Kicsit ügyefogyott törp. Kisebb jótettei persze neki is vannak, amik minden esetben balul sülnek el. Okoskával többször is összetűzésbe kerül.
Ha ismered a mesét ahonnan a nevedet válaszdtottad, azt is tudnod kell hogy Okoska és Ügyifogyi sokat veszekedtek ugyan, de egyik sem akarta a másikat elüzni Törpfalváról, és ha volt egy kis gond Törpapa mindig rendet csinált.
okoska - www - 2008.09.16, 00:00
Kedves Gab!
Hidd el, hogy mi is sajnáljuk, hogy így alakult emotikon Először mi is döbbenten álltunk az események előtt, ahogy a pár hónappal ezelőtt beregisztrált új tagok egymásnak estek mint a hiénák. Némelyek összetévesztették ezt a fórumot, más chat oldalakkal, ahol veszekednek, tépik egymás idegeit. De ez nem chat emotikon !
Ez a topik másról szól.
Igazad van abban, hogy kialakult egy baráti társaság, mi próbáltunk jószívvel mindenkit befogadni. Nem rajtunk múlt, hogy így alakult, köztünk 3 év alatt nem történt ilyesmi és ezen érdemes lenne elgondolkodni, hogy talán mégsem bennünk van a hiba.
Ide a madarak miatt jön mindenki és azt igazán nem lehet elmondani rólunk, hogy nem adtunk kellő tájékoztatást az új belépőknek. Mindenkinek akár sokadszorra is, szívesen leírtuk, hogy melyik fészekben milyen események történtek.
Ez a fórum viszont nem oktatási céllal jött létre, magunknak csináltuk ahol jól érezhetjük magunkat. Örültünk ha ránk találtak és szívesen csatlakoztak hozzánk. Ahhoz viszont jogunk van, hogy megvédjük magunkat, ha tetszik, ha nem.

okoska - www - 2008.09.16, 00:00
Szia Csipős, hát látom belőled is "dül a KULTURA" emotikon emotikon emotikon végre megnyugtattál, hogy nem akartok közénk tartozni emotikon még ránk ragasztanátok ezt a sok KULTURÁT emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon
katica - www - mail - 2008.09.16, 00:00
Kedves Békés!
Én a "hova kerültem" arra értettem, hogy ez egy olyan békés fórum, hogy nagy örömmel regisztráltam.
Köszönet a darányiaknak a sok munkáért, és a kameráért, melyen keresztül a világ több részén látható volt a gólyák élete.
Furcsa volt,a piszkálódó beirás, nem ide való.
Természetesen örülök, hogy én ide kerültem, és köszönet Daránynak
hogy lehetővé tették!
Én a békétlen beiróra értettem.
Gab - www - 2008.09.16, 00:00
Köszönöm a választ, majd igyekszem ugyesebben tajekozodni. Nem bantani akartam senkit, biztosan sok a munka a forum uzemelteteseben is, de ha az embernek keves ideje van, akkor szeretné gyorsan megtalalni az informaciókat.
válasz - www - 2008.09.16, 00:00
Kedves Gab!
Ha kicsit figyelmesebben nézted volna a honlapot és a fórumot, akkor nem lett volna ennyi problémád.
Itt a honlapon (amely az iskoláé) megtalálod a "Gólyanapló 2008" linket, amely alatt megtalálható a darányi gólyákkal kapcsolatos összes fontosabb esemény, videókkal kiegészítve.
A fórum egy külön téma. Nem értem igazán, hogyha a feketególyákkal kapcsolatos információkat sikerült megtalálnod a Fórum Feketególyák topikjában, akkor hogyan nem leltél rá a "Darány" topikra, ahol a darányi gólyák életét követtük nyomon. Rajtad kívül eddig a "Csevegő"-ben még senki nem keresett gólyainformációt. Semmi szükség nem volt arra, hogy a névnapi üdvözleteket végigolvasd.
Remélem tudtam segíteni, hogy rálelj a számodra fontos információkra.
békés - www - 2008.09.16, 00:00
Üdv katica! Jó helyre "keveredtél", ha a gólyakamera működtetőinek szeretnéd megírni az üzeneted, mert ez az iskola Vendégkönyve!
A GG-fórum az iskolától függetlenül müködik. Ott lehet regisztrálás nélkül is olvasgatni, képeket lementeni, saját célra. De érdemes regizni, mert csak "fészken" belül ismerheted meg a fórum igazi hangulatát!
Gab - www - 2008.09.16, 00:00
Eléggé sokszor beleolvastam a fórumba és ebbe a vendégkönyvbe is a golyak miatt.Énszerintem félreérthető a helyzet: mivel a daranyi iskola honlapján van jelen a gólyalesős fórum, azt lehet gondolni, hogy ez tájékoztatási celt szolgal, és olyan mint a nemetek golyás forumai. Ha valaki ebbe belenez, akkor megtudhatja hany tojas van, hany kelt ki, miert pusztult el. De ezt nem tudhatja meg, csak akkor ha többszaz nevnapi koszonto beirast vegigolvas, es erti a sajatos nyelvet is. En peldaul nehezen jottem ra, hogy a bucifej golyafiokat jelent. A tajekoztatas a golyakrol nincsen megoldva. A linkeket is nehez megtalalni.
Fel kellene tuntetni a nyitooldalon, hogy ez nyugdijasklubszerű forum, ahol nehany mama-papa beszelget es idonkent veszekedik egymassal, mint ismerőssel.
A feketegolyas topikforum jo volt, mert ott sok erdekes informaciot beirtak, leforditottak.
Azt nem ertem, hogy a moderator miert nem szol bele olyankor, amikor egyes forumtagok a masikat elkuldik mashova igazsagtalanul.
A daranyi iskola kamerajanak fenntartoinak, meg a tobbi golyakamera mukodtetojenek is nagyon-nagyon sok koszonet, mert sok oromet es erdekesseget ad ezeknek a kameraknak a nézése, es hianyoznak is a szep golyak, amiota elmentek.
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, összesen: (1653)


eXTReMe Tracker