KKI Darány vendégkönyv
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, összesen: (1653)
hunyaddobrai tibor - www - mail - 2009.06.23, 00:00
Székely Júlianna - www - mail - 2009.04.30, 00:00
Sziasztok! Valami csodásak a gólyák! Unokáimmal minden nap megnézzük őket. Drukkolunk,hogy mihamarabb láthassuk a kis gólyákat is. További jó munkát! Julikanéni és Unokái Fanni és Máté
B Simon - www - 2009.04.21, 00:00
Sziasztok!

A Gólyák az igazi kedvenceim...
Bristol Uk
Online szótárfüzet - Tanulj a kedvenceidből, tegyed a szavakat szótárba, tanuld a mobilodon!
- www - 2009.04.05, 00:00
emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon emotikon
válasz - www - mail - 2008.09.26, 00:00
Lali, Te egy fogadatlan prókátor vagy. Úgy gondolod hogy a Csípőst Neked kell megvédened? Vagy felkért erre? Egyébként sokkal több eszem van mint Te gondolod. Miért kell Neked beleavatkoznod mások szóváltásába? Ezt a süketelést hogy "gyűlölködés" alighanem a "médiavilágból" vetted, mert ott divat ez a szóhasználat. Biztos azt a csatornát nézed egyfolytában ahol ez a nívó. Kár volt beleavatkoznod, nem vezet sehová. Te csak olvass, ha akarsz!!!! A Csípős majd válaszol ha kar. De nem feltétlen fontos hogy válaszoljon. A lavina elindításáról annyit, hogy ez is média duma. Ekkora nagy szavakat használni, mintha világégés lenne!
Lali - www - 2008.09.26, 00:00
Kedves névtelen!Ez amit te csinálsz már több a soknál. Ha nem akarsz újabb lavinát elindítani, akkor miért írtál be? Mert igenis akarsz és a balhé éltet, ennek bizonyítéka hogy írsz és még választ is vársz rá. Már végre néhány napja nyugi volt itt, és tessék, kezdődik elölről. Lehet, hogy aki csipösként beírt nem is az akire te gondolsz csak annak akar látszani, hogy megtévesszen. Akire te gondolsz az már régen nem áll szóba olyanokkal akikről tudja, hogy nem bírják, ha egy csöpp esze is van. Egyébként meg íméleket nem lehet mások írásbeli engedélye nélkül továbbítani, mert bajba kerülhet. Miért akarod lépre csalni? Azt hiszed nincs ennyi esze? Egyébként meg nem kell ide semmilyen ímél, mert a legnagyobb bizonyíték te magad vagy mert ha nem érdekelne nem nézted volna meg a verseit. Most ezt biztosan köszöni szépen neked. Lehetett volna több eszed is hogy előtte gondolkozol mielőtt ide beírsz. Legyen már vége ennek a sok gyűlölködésnek, nem volt még elég? Miért nem tudtok békében élni? Akik nem szeretik egymást ne vegyenek egymásról tudomást és ennyi. Én mindig hírekért nézek ide be, de többet nem fogok, mert már csak a gyűlölködéseket lehet itt olvasni, semmi mást.
válasz - www - mail - 2008.09.25, 00:00
Te "kedves" Csipős! Úgy érzed jól magad ha a tied az utolsó szó? Bejelentkezhetsz itt 6-8 néven is, de ha lenne magyar billentyűzeted /klaviatura/ a negédes stílusodról akkor is fel lehet téged ismerni. A VK-n és a GG honlapon is csináltad a feszültséget és szereztél magadnak néhány emberben ellenszenvet. Ha van bátorságod küldd el azokat a "kedves" "iméleket" amelyek téged meg a bugyuta verseidet szeretik és akarják olvasni. Talán azokkal kellene magánlevelezést folytatni és azok ki is léphetnének a VK-ból és a GG levelezők közül is. Egyébként a korodnál fogva nem lehetsz egy vén szenilis, mert kíváncsiságom miatt belenéztem a csöpögős verseidbe. A Nobel dijas Szentgyörgyi professzor /a C vit. feltalálója és alkalmazója/ haláláig nagyon szépen tudott magyarul beszélni és irni. A te helyesirásod meg a fogalmazásod pedig biztos hogy soha nem volt valami fényes. Én csak néha nézek bele a VK-ba, de régen olvasom. Az újak nem látnak át rajtad, de én igen! Na erre varrjál gombot!!!! Nem vitát akarok ujra elindítani, csak azért mégis csak sok, hogy valaki pár hónap szemtelenkedés után azt hiszi, hogy ő találta fel a csövön a lyukat!!!
Csipös - www - 2008.09.19, 00:00
Szia okoska,gömböcke,csufika,morcipapa!

Hol vagytok?
Na na, kis huncutok!
Csendesen bulizunk,bulizunk!
Forumban uj tagokat morcizuk,morcizuk.
Csipkelödünk,csipkelödünk.
Csunya dolog,nagyon csunya!
Bumerang visszajön,bizony visszajön!
Mi is szeretjük a csipöset, bizony!
Csicsika,csicsika.

Naviszta
emotikon emotikon emotikon
csipös - www - 2008.09.19, 00:00
Szia ugyifogyi

Megcsipted öket,nagyon jo!
Okoska,gömböcke,csufika, lapulnak lapulnak.
Törpefalva csendes,nagyon jo.
Ügyifogyi nagyon ügyi vagy.
Nagyon kamelozlak.

Imadlak!

Naviszta

emotikon emotikon emotikon
látogató - www - 2008.09.17, 00:00
Safieva! Én is friss hírekért néztem be ide, mert a köszönetemet már kifejeztem a kamerát működtetők felé, de rájöttem, hogy azokat a fórumban találom meg! Ezért, most oda megyek.

Admin komment:

Azért itt is vagyunk ám :-)
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, összesen: (1653)


eXTReMe Tracker