list Háttérszín megváltoztatása


Lehetőség van a háttérszín megváltoztatására. Ehhez be kell lépni a saját admin felületünkre a főoldalról. Ott a háttérszín felirat alatt van 2 mező. Az egyikben ez ehhez hasonló kód található: #ffffff. Ez a háttérszínünk hexadecimális kódja. Ha tudjuk a kívánt szín kódját, beírhatjuk kézzel is, de ha a választ gombra kattintunk, akkor felugrik egy kis ablak, miből választhatunk is egyet, csak rá kell kattintani, és a szín kódja bekerül az előző helyére.

list Betűszín megváltoztatása


Lehetőség van a betűk és linkek színeinek megváltoztatására. A fentebb említett eljárás alapján.

list Háttérkép megváltoztatása


Lehetőség van háttérkép megadására is (jpg, gif, png). Ez úgy lehetséges, hogy a Háttérkép(link) felirat alatt levő mezőbe beírjuk a kívánt háttérkép linkjét. Valahogy így:

  http://www.valami.hu/valami.jpg

list Változtatások mentése


A változtatások mentéséhez a lent lévő Tárol gombra kell kattintani. A Reset gombra kattintva visszaállnak az értékek az aktuálisan érvénybe levő értékekre.

list Jelszó megváltoztatása


Ha meg kívánjuk változtatni a jelszavunkat, akkor arra is lehetőség van. A jelszó változtatás linkre kell kattintani, és máris megkapjuk a változtató űrlapot, amibe beírva az új jelszót 2 szer egymás után és elmentve a változásokat, legközelebb már az új leszavunkkal léphetünk be.

eXTReMe Tracker